• hej inwestory Autor: ~Bossa [109.173.164.*]
    Nie stać Was na ściągniecie tych 4400 akcji po promocyjnej cenie tak rewelacyjnej spółki jak piszecie , hmmm dziwne to trochę.
  • Re: hej inwestory Autor: ~prezes [37.152.19.*]
    Stać, ale jak jest okazja tanio kupić to każdy chce to zrobić jak najtaniej, a ten który to sprzedaje powinien się cieszyć że nie puścili jego zlecenia bo ładnie by stracił, chociaż jak nie potrafi z akcji wychodzić to jego problem.
  • Re: hej inwestory Autor: ~Ryssiekk [78.9.164.*]
    Pod koniec sesji znowu 8.60.
  • Re: hej inwestory Autor: ~Nemo [89.229.36.*]
    Oj chyba nie dzisiaj.ale oczywiście chciałbym się mylić
  • Zapraszamy PKC 4400 na poniedziałek Autor: ~prezes [37.152.19.*]
    W poniedziałek będzie potencjalnie niższy kurs otwarcia więc możesz spróbować w poniedziałek sprzedać 4400 akcji które Ci się nie udało wcześniej :-)
  • Re: Zapraszamy PKC 4400 na poniedziałek Autor: ~Bossa [109.173.164.*]
    Tylko kto to kupi jak chętnych brak ,jak widać nawet w super promocji ciężko o jelenia
  • Re: Zapraszamy PKC 4400 na poniedziałek Autor: ~prezes [37.152.19.*]
    Chętni byli tylko przy poziomie 4,50-5 ale kurs musiały spaść prawie 50% a na to animator widocznie nie pozwolił, teraz kurs jest o złotówkę niżej i jak chętni znajdą się w okolicach 5 zł to powinni puścić, czekamy :-)
  • Re: Zapraszamy PKC 4400 na poniedziałek Autor: ~Bossa [109.173.164.*]
    A dlaczego nie chcesz tej rewelacyjnej spółki kupić po 7 zl?
    Po pierwsze : mam akcje Eurocenta i jeżeli miałbym uzupełniać portfel to w okazyjnej cenie np. 5-6,
    Po drugie: od ceny 7 to widzę roczny zarobek w granicach 30-50% a obecnie liczę na wyższe zyski na spółkach Eurotax 50-100% i Danks 50-150% , są to spółki dywidendowe z fantastycznymi obecnie wynikami co przy wypłacie dywidendy na poziomie 90% zysku da stopę dywidendy blisko 25% więc będzie eksplozja kursu. W przypadku Eurocenta świetne zyski które pokazuje na razie są pozostawiane w spółce (pewnie tak będzie jeszcze ze 3 lata) to powoduje wzrost przychodów i zysków ale i mniejsze zainteresowanie inwestorów, wystarczy aby chociaż 30% zysku dawali by na dywidendę i wtedy ładnie by się ruszyło :-)
    I co nie nie ma już chętnego do sprzedaży 4400 akcji po PKC ?
    Niech próbuje a w okolicach 5 zł powinien zostać zebrany :-)
  • Podsumowanie tygodnia Autor: ~prezes [5.172.232.*]
    Niestety kurs zamarł (albo zamarzł) i forum ma to samo, wiem że jak nie ma ruchu to i nie ma się czym ekscytować, niestety obawiam się że kurs może się ruszyć dopiero po wynikach za 4 kwartał. Nie będę pisał ile oczekuję bo ostatnio pomimo dobrych wyników liczyłem na więcej, jedno jest pewne że ze względu na niska bazą rok temu będzie lepiej i wskaźniki wszystkie się poprawią.
  • Re: Podsumowanie tygodnia Autor: ~prezes [37.152.19.*]
    Znowu bezruch w minionym tygodniu, ktoś zniecierpliwiony sprzedaje po 1000 akcji zaniżając kurs, nie zdziwiłbym się gdyby to był ten co z miesiąc temu sprzedać pkc 4000 akcji, dobrze trafiłem ?
  • Re: Podsumowanie tygodnia Autor: ~xxx [188.146.131.*]
    Prezes u mnie masz żółtą kartkę, jeżeli tym sprzedającym byłeś Ty a wiele na to wskazuje?

• Re: Podsumowanie tygodnia Autor: ~Prezes [5.172.239.*]
    Oj, nie zasługuję na żółtą kartkę co najwyżej nagrodę fair play :-) . Mylisz się ja chcę dokupić jeszcze akcji i czekam na 7,60 dwoma zleceniami , jedno 300 sztuk a drugie 250, jak są chętni to zapraszam do sprzedaży po 7,60,
  • Re: Podsumowanie tygodnia Autor: ~nemo [89.229.36.*]
    Widzę Prezes - że te 550 coraz niżej ustawiasz:)

Niby słusznie - tylko niech się ktoś tym walorkiem zainteresuje.

Zaczynam się niecierpliwic. Chętnym oddam większy pakiet za 10 :)

• Re: Podsumowanie tygodnia Autor: ~prezes [37.248.255.*]
    Jak się niecierpliwisz to sprzedaj mi te marne 550 sztuk, :-) Mam nadzieję że ktoś sprzeda przed wynikami bo później może być ciężko tanio kupić zresztą kto wie. Zaczynam coraz mniej rozumieć inwestorów dlaczego wolą kupować 5 czy 10 razy droższe firmy, bez perspektyw niż taniutką firmę, co kwartał dynamicznie poprawiającą wyniki.
  • Re: Podsumowanie tygodnia Autor: ~nemo [188.146.70.*]
    Ja kupiłem pakiecik za 7,75. Prezes wesprzyj mnie w działaniach to może znowu na dwucyfrówkach się znajdziemy :)
  • Re: Podsumowanie tygodnia Autor: ~prezes [5.172.235.*]
    Sam widzisz że nikt tego "badziewia" nie chce kupować tylko sami sprzedający :-)
[x]
EUROCENT -50,00% 0,01 2018-05-29 15:26:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.