• Jest szansa na Autor: ~Alibaba [178.37.180.*]
    Wygląda że przy obecnej panice w związku działaniami "jedynie słusznej parti" jest szansa na spadki w okolice 10zł . Uważam to za dobrą wiadomość bo będzie można dobrać troche akcji w fajnej cenie.
  • Re: Jest szansa na Autor: ~mieeteeeek [37.47.15.*]
    Dnia 2015-12-14 o godz. 23:22 ~Alibaba napisał(a):
    > Wygląda że przy obecnej panice w związku działaniami "jedynie słusznej parti" jest szansa na spadki w okolice 10zł . Uważam to za dobrą wiadomość bo będzie można dobrać troche akcji w fajnej cenie.

wiem że to nie koncert życzeń ,
    ale
    nie chcę spadków
    ani
    tej partii , a
    nóżki lubię z kurczaka .
  • Re: Jest szansa na Autor: ~mieeteeeek [37.47.15.*]
    Dnia 2015-12-15 o godz. 07:39 ~mieeteeeek napisał(a):
    > Dnia 2015-12-14 o godz. 23:22 ~Alibaba napisał(a):
    > > Wygląda że przy obecnej panice w związku działaniami "jedynie słusznej parti" jest szansa na spadki w okolice 10zł . Uważam to za dobrą wiadomość bo będzie można dobrać troche akcji w fajnej cenie.
    >
    > wiem że to nie koncert życzeń ,
    > ale
    > nie chcę spadków
    > ani
    > tej partii , a
    > nóżki lubię z kurczaka .

o przepraszam
    kaczor może być ale w czerninie .
  • Re: Jest szansa na Autor: ~Nust [31.63.161.*]
    Czy to Ty wrzuciłeś 500 PKC ?
  • Re: Jest szansa na Autor: ~pisałem [46.76.92.*]
    powrót na 11-12 to siędaliście ubrać jak dzieci oni nigdy nic nie zarobią na tym zobaczycie
  • Re: Jest szansa na Autor: ~mieeteeeek [37.47.8.*]
    Dnia 2015-12-15 o godz. 08:54 ~Nust napisał(a):
    > Czy to Ty wrzuciłeś 500 PKC ?

to nie ja

sprzedałem pow. 13,50.- 14,35 ,-
  • Re: Jest szansa na Autor: ~bolo [31.63.9.*]
    Czy ja wczoraj też widziałem zlecenia 788 i 744 na S.Wasza AT to jest to że grubszy robi nas w .... i robi z kursem co chce korzystajac z tego ze nikt nie odbiera.To tyle.
  • Re: Jest szansa na Autor: ~smerf [77.254.123.*]
    Zwalacie winę ze spada na pis a zapomnieliście ze to PO zarąbało 150 mld z OFE ,teraz oni więcej wpłacają do zus niż otrzymują a teraz pomyślcie co będzie gdy ktoś pomyśli o dalszym rozkładaniu ofe to nie wiem czy przy wig 20 na poziomie 1200 będzie atrakcja do kupna taka jest przyczyna spadków a nie jakieś teorie spiskowe
  • Re: Jest szansa na Autor: ~bolo [31.63.9.*]
    Braster to nie wig20.
  • Re: Jest szansa na Autor: ~Igor [188.122.9.*]
    o znalazł się obrańca tego lepszego sortu Jarusia!!
  • Re: Jest szansa na Autor: ~smerf [77.254.123.*]
    Nie bronie nikogo ale jak zapieprzali kasę z ofe to gdzie byli twoi obrońcy konstytucji w tk stwierdzili ze to dla dobra narodu a gdzie wtedy była konstytucja a następnie przewodniczący tk niby taki autorytet moralny sam pisał ustawę dla siebie i on i jemu podobni maja czelność się wypowiadać
  • Re: Jest szansa na Autor: ~Igor [188.122.9.*]
    Nie politykuj mi tutaj, tu jest giełda i nie mam zamiaru wdawać się w dyskuję.
  • Re: Jest szansa na Autor: ~123 [37.47.8.*]
    Dnia 2015-12-15 o godz. 11:12 ~smerf napisał(a):
    > Nie bronie nikogo ale jak zapieprzali kasę z ofe to gdzie byli twoi obrońcy konstytucji w tk stwierdzili ze to dla dobra narodu a gdzie wtedy była konstytucja a następnie przewodniczący tk niby taki autorytet moralny sam pisał ustawę dla siebie i on i jemu podobni maja czelność się wypowiadać

a idź sobie z Bacą i lotem dyskutuj ,
    o tej gorszej części społeczeństwa i nawiedzonym
    1231
  • Re: Jest szansa na/ Zapieprzyli kase Autor: ~Zuch [87.105.133.*]
    Ich działanie z przesunięciem zapisów księgowych mnie też się nie podobało , ale nie nazwał bym tego "zapieprzeniem kasy" Proszę nie broń "kaczyzmu" ich działania mogą doprowadzić do tego że Twoje i moje oszczędności będą warte wielkie g....o
  • Re: Jest szansa na/ Zapieprzyli kase Autor: ~smerf [78.9.77.*]
    Komu dzisiaj przypiszecie wzrosty bo spadki pisowi
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.