Wygląda że przy obecnej panice w związku działaniami "jedynie słusznej parti" jest szansa na spadki w okolice 10zł . Uważam to za dobrą wiadomość bo będzie można dobrać troche akcji w fajnej cenie.
Dnia 2015-12-14 o godz. 23:22 ~Alibaba napisał(a): > Wygląda że przy obecnej panice w związku działaniami "jedynie słusznej parti" jest szansa na spadki w okolice 10zł . Uważam to za dobrą wiadomość bo będzie można dobrać troche akcji w fajnej cenie.
wiem że to nie koncert życzeń , ale nie chcę spadków ani tej partii , a nóżki lubię z kurczaka .
Dnia 2015-12-15 o godz. 07:39 ~mieeteeeek napisał(a): > Dnia 2015-12-14 o godz. 23:22 ~Alibaba napisał(a): > > Wygląda że przy obecnej panice w związku działaniami "jedynie słusznej parti" jest szansa na spadki w okolice 10zł . Uważam to za dobrą wiadomość bo będzie można dobrać troche akcji w fajnej cenie. > > wiem że to nie koncert życzeń , > ale > nie chcę spadków > ani > tej partii , a > nóżki lubię z kurczaka .
Czy ja wczoraj też widziałem zlecenia 788 i 744 na S.Wasza AT to jest to że grubszy robi nas w .... i robi z kursem co chce korzystajac z tego ze nikt nie odbiera.To tyle.
Zwalacie winę ze spada na pis a zapomnieliście ze to PO zarąbało 150 mld z OFE ,teraz oni więcej wpłacają do zus niż otrzymują a teraz pomyślcie co będzie gdy ktoś pomyśli o dalszym rozkładaniu ofe to nie wiem czy przy wig 20 na poziomie 1200 będzie atrakcja do kupna taka jest przyczyna spadków a nie jakieś teorie spiskowe
Nie bronie nikogo ale jak zapieprzali kasę z ofe to gdzie byli twoi obrońcy konstytucji w tk stwierdzili ze to dla dobra narodu a gdzie wtedy była konstytucja a następnie przewodniczący tk niby taki autorytet moralny sam pisał ustawę dla siebie i on i jemu podobni maja czelność się wypowiadać
Dnia 2015-12-15 o godz. 11:12 ~smerf napisał(a): > Nie bronie nikogo ale jak zapieprzali kasę z ofe to gdzie byli twoi obrońcy konstytucji w tk stwierdzili ze to dla dobra narodu a gdzie wtedy była konstytucja a następnie przewodniczący tk niby taki autorytet moralny sam pisał ustawę dla siebie i on i jemu podobni maja czelność się wypowiadać
a idź sobie z Bacą i lotem dyskutuj , o tej gorszej części społeczeństwa i nawiedzonym 1231
Ich działanie z przesunięciem zapisów księgowych mnie też się nie podobało , ale nie nazwał bym tego "zapieprzeniem kasy" Proszę nie broń "kaczyzmu" ich działania mogą doprowadzić do tego że Twoje i moje oszczędności będą warte wielkie g....o