Jak chce moze dac po nizszej cenie a wtedy zapewne pakiecik sie rozplynie.... Jak ostatnio papier ktos wystawil po 2.17 to zaraz nic nie zostalo.... Po 5000 pakiety szly... sam chcialem zaryzykowac i lyknac z 30 k , ale nie zdazylem.... Jestem tylko zadowolony, ze dobralem troche po 2,12 (1500 sztuk... ale co to jest) + troche po wyzszych cenach Dla mnie liczy sie, zeby ruszyl Torun.... reszta dla mnie moze nawet pasc..... Oczywiscie najlepiej jak zaraz rusza wszystkie 3 zaklady :D A jezeli ktos mi sugieruje, ze nie mam akcji.... Moge wystawic jakis pakiecik i sie pochwalic ;) Az jestem ciekawy jak to sie potoczy :D Hahaha.... Lubie ryzyko chyba sie od niego uzaleznilem :D To uczucie ciaglego zagrozenia :D Nigdy nie wiesz czy zaraz + 15% czy - 15% :D.... Ale tez nie jestem samobojca....Nawet gdybym polknal te 41k + 20 k to co by mi to dalo.... Nic... I tak bym mial znikomy wplyw na firme :D Wiec za duzo tez nie bede lykal.... A czy sprzedam... dokupie.... to jeszcze nie wiem Narazie bede sie przygladal.... I raczej nie bede wywalal po 1,80 czy tam PKC bo ktos wystawi po prawej troche wiecej na sprzedaz.... Ale, czy chcecie ryzykowac... to juz musicie zdecydowac sami :D Mysle, ze kazdy dostrzega potencjalny zysk i strate :D