Roznica jest taka ze Meg. nie zrobil nic odkrywczego tylko udoskonalil istniejaca w koncu technologie - zamiast robic EKG w gabinecie mozna we wlasnym lozku spiac. Oczywiscie online-sraline etc. Takie technologie juz istnialy - zrobili to lepiej i mieli kolosalne szczescie ze trafili na moment gdy konkurancja miala problemy.
Natomiast Braster wprowadza zupelnie nowa technologie, ktora albo bedzie znacznie wiekszym sukcesem finansowym niz Meg. albo bedzie wielka katastrofa :) Posrednich scenariuszy nie przewiduje ;-)
O tym urządzeniu powinno być głośno !!! Według mnie dział marketingu kuleje ,bo już powinien prowadzić kampanię towarzyszącą wprowadzeniu urządzenia na rynek (rozpoczęcie produkcji w połowie 2016 więc już najwyższy czas). Osobiście uważam ,że to urządzenie "skazane" jest na sukces !!!
Bedzie glosno, spokojnie. Owszem kurs jest jaki jest :( Ja mam zaledwie 3 akcje gdybym mogl to chetnie uwale kurs do 5zl czemu nie :) dokupie jeszcze 2 papierki i bedzie git:) LUDZIE K....... Dajcie czas:) Zaledwie kilka miesiecy do finalu: :) Gdy bralem CDR po 15 cos kolo tego to ryk byl ze nie da rady i balon i takie tam...... Opylilem za 26 dla mnie git ja sie ciesze. T bedzie szal.
Medicalgorythmic wyszedł od pomysłu. Urządzenie zrobili na końcu. Przez pewien cza korzystali ze zwykłych smartfonów. W brasterze clue to inowacyjne urządzenie. Dodatkowo brasterm wpisują się w trend telemedycyny czyli wchodzą w dobrze przyjętą na zachodzie koncepcję samobadania i automtycznej interpretacji wyników badań.
Braster to tester. To nie wysokospecjalistyczna aparatura medyczna dlatego muszą dopracować kwestię algorytmów. Im więcej czasu temu poświęcą tym lepiej dla projektu !
Ja również uważam ,że to urządzenie będzie HITem. Braster myśli o dodatkowych usługach :
"Myślimy o kolejnych usługach, które będziemy dodawać do naszego produktu - to nie tylko analiza za pomocą termogramu. Oddzielnie będzie realizowana sprzedaż Braster Tester, a osobno pakiet kilkudziesięciu badań, który na razie nazywamy abonamentem. Myślimy też dodatkowo o interpretacji badań przez lekarza onkologa" - powiedział prezes.
To bardzo dobry pomysł. Wreszcie ktoś kompleksowo zacznie zajmować się problemem raka piersi oferując szereg usług włącznie z konsultacjami lekarzy specjalistów BEZ KOLEJEK !
Paradoksalnie największe rynki dla brastera to europa zachodnia i USA i Kanada. Tam społeczeństwo jest bardziej otwarte i świadome zagrożeń a co najważniesze jest zamożniejsze i nie oszczędza na zdrowiu że nie wspomnę o modzie na bycie zdrowym i obytym z najnowszymi technologiami.
Nic w tym dziwnego. Od zawsze wiadomo ze rynek jest w Ameryce. Polska to cebulowe zadupie tu nic się nie opłaca, wszyscy są lepszymi specami niż producent... Europa - Niemcy, Francja juz lepiej ale rynek jest w USA!