• quiz Autor: ~Brastman [77.79.235.*]
    Braster - bliżej mu do:

link

czy do

http://telemedycynapolska.pl/klienci-indywidualni/opis-uslugi
  • Re: quiz Autor: ~Brastman [77.79.235.*]
    skąd my to znamy ? Braster ma ten sam model biznesu i tyle że urządzenie już w zasadzie ma
    skąd my to znamy ? chodzi o model biznesu link:

http://www.medicalgorithmics.com/pl/wp-content/uploads/2015/03/rzeczpospolita_dobra_firma_2015_03_16_medicalgorithmics__amerykanski_sen_pdf_bn_k.pdf
    poczytajcie jak to się robi:

link

Braster idzie tą samą drogą
  • Re: quiz Autor: ~JP [95.40.117.*]
    Tak .Również uważam ,że Braster ma podobny potencjał jak Medicalgorithmics.
    Jest duża szans na powtórzenie sukcesu tej spółki.
    Pozdro.
  • Re: quiz Autor: kukubara [31.174.220.*]
    Roznica jest taka ze Meg. nie zrobil nic odkrywczego tylko udoskonalil istniejaca
    w koncu technologie - zamiast robic EKG w gabinecie mozna we wlasnym lozku
    spiac. Oczywiscie online-sraline etc. Takie technologie juz istnialy - zrobili to lepiej
    i mieli kolosalne szczescie ze trafili na moment gdy konkurancja miala problemy.

Natomiast Braster wprowadza zupelnie nowa technologie, ktora albo bedzie
    znacznie wiekszym sukcesem finansowym niz Meg. albo bedzie wielka katastrofa :)
    Posrednich scenariuszy nie przewiduje ;-)

k
    O tym urządzeniu powinno być głośno !!!
    Według mnie dział marketingu kuleje ,bo już powinien prowadzić kampanię towarzyszącą wprowadzeniu urządzenia na rynek
    (rozpoczęcie produkcji w połowie 2016 więc już najwyższy czas).
    Osobiście uważam ,że to urządzenie "skazane" jest na sukces !!!
  • Re: quiz Autor: ~kerry666 [90.218.109.*]
    Bedzie glosno, spokojnie. Owszem kurs jest jaki jest :( Ja mam zaledwie 3 akcje gdybym mogl to chetnie uwale kurs do 5zl czemu nie :) dokupie jeszcze 2 papierki i bedzie git:) LUDZIE K....... Dajcie czas:) Zaledwie kilka miesiecy do finalu: :)
    Gdy bralem CDR po 15 cos kolo tego to ryk byl ze nie da rady i balon i takie tam...... Opylilem za 26 dla mnie git ja sie ciesze. T bedzie szal.

• Re: quiz Autor: ~szrek [31.6.157.*]
    alez to to napompowane tu widze 7 zeta
  • Re: quiz Autor: ~Brastman [5.172.234.*]
    Medicalgorythmic wyszedł od pomysłu. Urządzenie zrobili na końcu. Przez pewien cza korzystali ze zwykłych smartfonów. W brasterze clue to inowacyjne urządzenie. Dodatkowo brasterm wpisują się w trend telemedycyny czyli wchodzą w dobrze przyjętą na zachodzie koncepcję samobadania i automtycznej interpretacji wyników badań.

Braster to tester. To nie wysokospecjalistyczna aparatura medyczna dlatego muszą dopracować kwestię algorytmów. Im więcej czasu temu poświęcą tym lepiej dla projektu !

Tu w przyszłym roku będzie grubo ! Zobaczycie.
    Ja również uważam ,że to urządzenie będzie HITem.
    Braster myśli o dodatkowych usługach :

"Myślimy o kolejnych  usługach, które będziemy dodawać do naszego produktu - to nie tylko analiza za pomocą termogramu. Oddzielnie będzie realizowana sprzedaż Braster Tester, a osobno pakiet kilkudziesięciu badań, który na razie nazywamy abonamentem. Myślimy też dodatkowo o interpretacji badań przez lekarza onkologa" - powiedział prezes.
  • Re: quiz Autor: ~Brastman [5.172.234.*]
    To bardzo dobry pomysł. Wreszcie ktoś kompleksowo zacznie zajmować się problemem raka piersi oferując szereg usług włącznie z konsultacjami lekarzy specjalistów BEZ KOLEJEK !

Paradoksalnie największe rynki dla brastera to europa zachodnia i USA i Kanada. Tam społeczeństwo jest bardziej otwarte i świadome zagrożeń a co najważniesze jest zamożniejsze i nie oszczędza na zdrowiu że nie wspomnę o modzie na bycie zdrowym i obytym z najnowszymi technologiami.
  • Re: quiz Autor: ~Kxjxg [94.254.147.*]
    Nic w tym dziwnego. Od zawsze wiadomo ze rynek jest w Ameryce. Polska to cebulowe zadupie tu nic się nie opłaca, wszyscy są lepszymi specami niż producent... Europa - Niemcy, Francja juz lepiej ale rynek jest w USA!

k
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.