• do SWISS SWINGER I NINKI Autor: ~zbych [188.146.11.*]
    Jak tak czytam wasze teksty to raczej jestem pewien że jesteście z jednej firmy.
    Mówicie że jest za duże podaż, a mi się wydaje że jest za mała i dlatego nie może wyjść wyżej.
    Postawcie na s 30 000 akcji (lub więcej, im więcej tym lepiej) po cenie 14,9 zł to zobaczycie co się stanie

• Re: do SWISS SWINGER I NINKI Autor: ~mieeteeeek [37.47.6.*]
    a póki co to jakiś grubas kilkoma akcjami
    spycha kursik na boczny tor .
  • Re: do SWISS SWINGER I NINKI i innych matołów Autor: ~byly_leszcz [37.7.73.*]
    He he he po pierwsze trzeba kupić:-) :-) :-) :-)
    Po drugie na każdej spółce są trolle i tego nie zmienisz :-) :-) :-) :-)
    Po trzecie jeżeli wietzysz a zakładam że wierzysz to Ty zarobisz nie trolle , równie dobrze można stracić , lecz też to Ty poniesiesz konsekwencje nie trolle .......
    Pamiętam na brastku był troll olo przy 5-7 zetach , jego nie ma jestem ja i to ja mam 200% wiecej na rachunku niż troll , na kazdm poziomie cenowym są indywidua he he he :-) :-) :-) :-)
    I nie karmcie ich odpowiedziami , znikną pojawią się przy korekcie nigdy przy wzrostch
  • Re: do SWISS SWINGER I NINKI i innych matołów Autor: ~robi [159.205.71.*]
    Końcówka zbicie kursu 29 akcjami jakieś jaja na smalec klientowi zabrakło
  • Re: do SWISS SWINGER I NINKI i innych matołów Autor: ~swiss [84.227.254.*]
    pojawia sie przy spadkach,pracuja dla jednej firmy,trole ,itd,itd. jak bym slyszal kaczynskiego. wy jestescie ideowcami dlatego nie spieracie sie na argumenty tylko doszukujecie sie oplacanych spiskowcow.szkoda czasu.pojawiam sie bo podobno pojawiam sie tylko na spadkach..nie wiem w sumie czy macie chwilowo spadki czy wzrosty..ale poniewaz nie mam papiera to mi to dynda.Ah.zebyscie mieli powod do radochy moj papier Selvita w piatek walnal o 8% .Cieszyc sie! Taki ze mnie cienki inwestor.
    Czytam wasza dyskusje,i gdybania.no coz. Zero konkretow.wypisujecie bzdety na temat tego jak i co na zachodzie,usa ,o zapotrzebowaniu...ja tu mieszkam i pracuje w branzy...dziecinie zenujace pseudoinformacje..tyle wiecie o branzy tu i funkcjonowaniu takich nowinek co soltys jakiejs koziej wolki.snujecie wizje,mierzycie czyny na zamiary..sprzedajecie Produkt juz na obydwu polkulach,jeszcze troche bedziecie zli na panie z usa,ze jeszcze nie zamowily brastera.I nijak ,zaden z was nie potrafi mi dac konkretnej odpowiedzi:podajcie mi prosze konkretne parametry:czulosc i swoistosc(ktura byla do bani po wczesniejszych testach. Konkrety;przeciez juz,juz ma ruszyc produkcja .ja bym sie chwalil tym jak oszalaly gdyby bylo czym.Koncepje sprzedazy zmieniono bo ,zaden z lekarzy bez dobrych parametrow tego nie ruszy..strata czasu. no to lup przez apteki sprzedawac byle szlo. A wiecie ,ze gdy nie dopracuja cudu cycki mozna nawet tym poparzyc?A wiecie znawcy zachodu .ze wyrocznia jaka jest FDA i Health Canada mapowazne zastrzezenia  do tej techniki ?To tyle i tylko tyle.Podniecaniem sie i liczeniem wirtualnych dochodow nikt jeszcze nie zbudowal biznesu
  • Re: do SWISS SWINGER I NINKI i innych matołów Autor: ~bl [37.7.73.*]
    Już mi wystarczy ktura - czytaj która , reszty bzdur nie doczytałem
    A podaj mi zysk pzu , kghm , selvity ........roczny za 2016 w styczniu he he he

• Re: do SWISS SWINGER I NINKI i innych matołów Autor: ~Ovi [178.42.120.*]
    Nie karmić trola
  • Re: do SWISS SWINGER I NINKI i innych matołów Autor: ~MSW [78.144.65.*]
    Spółka została utworzona w 2008 roku przez grupę polskich naukowców, którzy opracowali przełomowy sposób zastosowania ciekłych kryształów w diagnostyce raka piersi. Naukowcy stworzyli jedyną w swoim rodzaju mieszaninę związków ciekłokrystalicznych oraz innowacyjną formułę ciekłokrystalicznej emulsji, które zostały wykorzystane w autorskiej metodzie produkcji matryc ciekłokrystalicznych w oparciu o technologię ciągłego filmu ciekłokrystalicznego (ang. Continuous Liquid Crystal Film "CLCF"). Celem działania Spółki jest wprowadzenie na rynek innowacyjnego, unikatowego w skali świata urządzenia, służącego do wczesnej diagnostyki raka piersi - BRASTER Tester. Wyniki przeprowadzonych badań w latach 2009-2010 stały się podstawą do rejestracji urządzenia jako wyrobu medycznego klasy I przez Urząd Rejestracji Produktów Leczniczych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych w 2010 roku. Przeprowadzone badanie na grupie 750 kobiet potwierdziło skuteczność urządzenia. Rejestracja umożliwiła Spółce swobodną sprzedaż produktu na rynkach krajów należących do Unii Europejskiej. W 2011 roku BRASTER Tester został zgłoszony do europejskiej bazy wyrobów medycznych prowadzonych przez Komisję Europejską - EUDAMED.

Źródło: Quant Research
  • Re: do SWISS SWINGER I NINKI i innych matołów Autor: ~mieeteeeek [37.47.10.*]
    Dnia 2015-12-14 o godz. 10:36 ~MSW napisał(a):
    > Spółka została utworzona w 2008 roku przez grupę polskich naukowców, którzy opracowali przełomowy sposób zastosowania ciekłych kryształów w diagnostyce raka piersi. Naukowcy stworzyli jedyną w swoim rodzaju mieszaninę związków ciekłokrystalicznych oraz innowacyjną formułę ciekłokrystalicznej emulsji, które zostały wykorzystane w autorskiej metodzie produkcji matryc ciekłokrystalicznych w oparciu o technologię ciągłego filmu ciekłokrystalicznego (ang. Continuous Liquid Crystal Film "CLCF"). Celem działania Spółki jest wprowadzenie na rynek innowacyjnego, unikatowego w skali świata urządzenia, służącego do wczesnej diagnostyki raka piersi - BRASTER Tester. Wyniki przeprowadzonych badań w latach 2009-2010 stały się podstawą do rejestracji urządzenia jako wyrobu medycznego klasy I przez Urząd Rejestracji Produktów Leczniczych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych w 2010 roku. Przeprowadzone badanie na grupie 750 kobiet potwierdziło skuteczność urządzenia. Rejestracja umożliwiła Spółce swobodną sprzedaż produktu na rynkach krajów należących do Unii Europejskiej. W 2011 roku BRASTER Tester został zgłoszony do europejskiej bazy wyrobów medycznych prowadzonych przez Komisję Europejską - EUDAMED.
    >
    > Źródło: Quant Research

a tak konkretnie to o co tobie biega .
    co chcesz osiągnąć 10 zł.
  • Re: do SWISS SWINGER I NINKI Autor: ~popodbitce [5.60.156.*]
    wraca na 11-12 zł spokojnie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.10.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: do SWISS SWINGER I NINKI Autor: ~leszcz [83.238.211.*]
    jednak smiec i tyle, po takich infach jakie ostatnio byly to powinno po 100zyka smigac

• Re: do SWISS SWINGER I NINKI Autor: kukubara [83.12.204.*]
    Wystaw odpowiednio duze zlecenie kupna PKC to dojdzie do 100zl :)

k
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.