• jest dobrze Autor: ~widz [185.25.122.*]
    Dzisiaj zaobserwowałem ze przy paczkomacie jest kolejka(2 osoby)Kobieta sie motała jak odebrac przesyłke a za nia stał młodzieniec który nie mógł sie doczekac na swoją kolej.Sadziłem ze te paczkomaty sa wystawione tylko jako element krajobrazu a tu prosze jednak ludzie korzystaja.
    Az chce sie krzyczeć "Bociannn,bociannn,............... jak on zyje to my tez zyjemy"

• Re: jest dobrze Autor: ~edziu [89.229.66.*]
    Także widzialem kolejke przy paczkomacie
    Ale co najwazniejsze widzialem tam idywidulanych wysylajacych
  • Re: jest dobrze Autor: ~benek [89.68.84.*]
    io pracownicy inpost opłaceni przez firmę robią sztuczny tłum
  • Re: jest dobrze Autor: ~palymaker [195.26.22.*]
    tak na forum się wspiera GTW i ukłąd zamknięty  ej kolesie

jak widziałem ajk pracownik in postu zamiast włożyć paczjkę do niego maszyny zadzwonił po klienta żeby przyszedł da samochodu na parking zęby wręczyć przesyłkę wielkości jednego piwa....nie umiał obzłużyc maszyny?
  • Re: jest dobrze Autor: ~dude [212.67.139.*]
    Jesteś upośledzony?
    Jak chcecsz hejtować to rób to z klasą.
  • SZOK!! Autor: ~Ryszard [83.19.15.*]
    Skąd Wy się wzieliście? Ze wsi? W dużych miastach każdy korzysta z paczkomatów od dawna! Co nie usprawiedliwia faktu, że firma znów rośnie pewnie pod obietnice prezesa a powinna być koło 30 zł...
  • Re: SZOK!! Autor: ~Nadajacy [66.102.9.*]
    Nie każdy raz miałem okazję nadawać paczkę. Od tamtej pory ich unikam.wolę stać na poczcie i miec możliwość reklamowania
  • Re: SZOK!! Autor: ~Ryszard [83.19.15.*]
    Ja bardziej o odbieraniu mówiłem - choć raz też nadawałem :) Koło mnie paczkomat jest bardzo często przeciążony a w okresie świąt to już zapewne ze 2 samochodu pod będą stać, jak kiedyś i w nich goście z paczkami
  • Re: SZOK!! Autor: ~bolec [89.68.84.*]
    nie ośmieszajcie się firma DNO w swięta moze jeszcze jakis desperat wyśle i odbierze ale pożniej po co ?
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.