Nikt mnie nie słuchał a teraz patrzycie na to co pisąłem od dwóch dni , że będzie korekta do 0,31 (3gr - fitr cenowy) a potem zwyżka, dzisiaj do 0,42 mni. jutro do 0,55 min. a w przyszżłym tyg. atakujemy 0,85 - 1,10
na tym papierze przy tak małej ppłynności ilość nie ma prawie żadnego znaczenia. Jeśli wyznaczymy 0,42 nawet jedną sztuką to na jutro będzie to kurs odniesienia i tyle, dobrze wiesz że na każdym poziomie sa tutaj niskie ilości.
dokładnie tak, teraz będzie druga fal może trochę ułomnej bo nie opartej na obrocie analizy technicznej ale moim zdaniem 0,85 w drugiej fali osiągniemy i to w przyszłym tygodniu
weź kociaku nie przesadzaj ja wam dzisiaj zablokowałem spadek! dając 30 kilo na lewej stronie i tyle!!! nie rób tu teorii której nie ma! tutaj jest jeden GRACZ prawdziwy, którego pozdrawiam i życzę mu wzrostów! a ty kriss czy jak ci tam do pięt mu nie dorastasz i mam nadzieje że da ci popalić!
gadaj sobie co chcesz, mój scenariusz się póki co sprawdza, nie znasz mnie więc mnie nie obrażaj ja nie kupuję z zasady ale analizuję sobie kurs - takie hobby