• kto to jest Tadeusz Dykiel? Autor: ~obserwator [91.189.73.*]
    Ma prawie 1 % udziałów w spółce. Wprawdzie to ponad 100 tys zł, a gdyby chciał sprzedać to ledwie może 30- 50 tys, ale ciekaw jestem po co to kupował, kiedy i za ile?
  • Re: kto to jest Tadeusz Dykiel? Autor: ~melka [77.255.119.*]
    ......Dykiel jest z Rzeszowa, kupił 6 milionów akcji po 0,01 grosz przed scaleniem a to znaczy po 3,88zł, potem chyba dobral jak była emisja za 0,10 albo za darmo , jak zechce to sprzedać to musi to póści w górę , bo na razie chętnych nie ma, ja kupiłam jeszcze jak nazywały się ibiza, straciłam tu kupę kasy, palną sobie tylko w łeb, pozdrawiam
  • Re: kto to jest Tadeusz Dykiel? Autor: ~aaa [156.17.35.*]
    Podziękuj kolesiom w Wrocławskiego Kib...a Maklerskiego... Wywalili w kosmos masę ludzi i teraz za ich pieniądze się byczą i zrywają boki ze smiechu. Taki sam widoki kpiny możesz zobaczyć w oczach szuler...w który ograli starszego dziadka w 3 karty na placu....;)
  • Re: kto to jest Tadeusz Dykiel? Autor: ~obserwator [83.15.91.*]
    0,01 z 3,88 to 0,38 grosza teraz. Jest na sporym plusie zatem. parę tys procent..
    A kto mu to sprzedał. Raczej z zyskiem rozumiem bo musiał być to zapis księgowy, a gotówki de facto nie było, poza waszą, tj akcjonariuszy mniejszosciowych. Dobrze rozumuję?
  • Re: kto to jest Tadeusz Dykiel? Autor: ~melka [77.255.119.*]
    ...........0,01 grosz to było przed scaleniem a więc jest na dużej stracie, chyba że dostał z tej nowej emisji akcji po 0,10 groszy, a pewnie dostał, tak ze wyszedł na swoje, ale jego wejście w akcje dobrze wróżyło czego na razie nie widac, zobaczymy co dalej, ja mam taką stratę, ze i tak nie ma sensu sprzedawać , siedzę tu juz 4 lata

• Re: kto to jest Tadeusz Dykiel? Autor: ~obserwator [91.189.73.*]
    Chyba już wiem, chodzi Ci o 0,01 zł czyli 1 grosz. A ja naiwnie sądziłem, że kupił 100 akcji za stary grosz. Czyli jest w cz. d.pie.
    A to oznacza, ze jeszcze nie teraz, aleza jakis czas można będzie akcje kupić za nowe grosze..
    Pozdr.!
  • Re: kto to jest Tadeusz Dykiel? Autor: ~aaa [156.17.35.*]
    melka za Twoje i innych pieniadze byczą się i zrywaja boki kolesie z Wrocławskiego Kib...a Maklerskiego ....;) Możesz im wysłać kartkę na Święta...;)
  • Re: kto to jest Tadeusz Dykiel? Autor: ~aleksander [188.146.69.*]
    trzeba pobic rekord brevika na święta
[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.