• I co dalej Autor: ~Andrzej [195.101.173.*]
    widzę że już nic z tego nie będzie, wtopa, potężna wtopa siedzę już tu kilka lat i żal tych pieniędzy które włożyłem, nasze Państwo już tą firmę raczej pogrzebie. Urzędasy to naród jak Forest poniżej średniej i mózgi nie patrzą że firma zatrudnia tylu ludzi, płaci podatki mają to gdzieś. Szkoda, ale za parę lat w tej naszym kraju zostaną jedynie emeryci ponieważ nie dadzą rady wyjechać. Życzę pozostałym szczęścia i żeby trend się odwrócił co za tym idzie pozytywnych wyroków dla Spółki

Pozdrawiam:
    Andrzej
  • Re: I co dalej Autor: ~dropek [46.113.205.*]
    Ta, szara rzeczywistość. Dają pracę mnóstwom ludzi i US praktycznie argumentami wyssanymi z palca chce zgnoić spółkę. Standardowo ktoś po drodze kogoś nie lubił i takimi zagrywakmi chce się bawić. Słabe
    Jeszcze niedawno kapitalizacja 100mln teraz niecale 7mln. No ale kurz opadnie i będzie odrabiać wartość. Spółka akurat działa w dobrej branży, ponadczasowej więc nic złego nie grodzi. Odkują się z nawiązką. Jeszcze niedługo kurs będzie latał powyżej 5zł.
  • Re: I co dalej Autor: ~BUTT [80.237.251.*]
    Kolejny wyrok WSA niekorzystny dla DROP. Zmiana władzy na razie nic nie pomogła, Nadal spółka DROP jest obciążana przez "system" odpowiedzialnością za VAT, którego nie odprowadzili dostawcy złomu (czyli oszuści, których skarbówka nie jest w stanie odnaleźć,a łatwiej jest ścigać firmę z siedzibą i majątkiem niż nieuchwytnych oszustów). To tylko w Polsce możliwe. Drop musi szukać sprawiedliwości w sądach unijnych, tu juz niczego nie wskóra.
  • Re: I co dalej Autor: ~Andrzej [195.101.173.*]
    pożyjemy zobaczymy, mam nadzieję że będzie dobrze
  • Re: I co dalej Autor: ~dropek [46.113.46.*]
    Stara prawda - pożyjemy zobaczymy. Myślę Andrzeju, że będzie dobry rok dla akcjonariuszy DROP. Wokół metali i złomu robi się coraz lepiej. Widać to już u powiatowych odbiorców. Pojeździłem po różnych małych firmekach i jest kolosalna różnica niż rok temu. Właściciele już kontraktują na przyszłość. Będzie tu jeszcze grubo. I w całej branży też. Oby tylko za szybko nie rosło bo wtedy mniej stabilnie. Lepiej jak powoli będzie się ugrontowywało.
    No ale z drugiej strony jak rynek "będzie chciał nadgonić i kupić akcje" to sie tego pędu nie powstrzyma.
[x]
DROP -7,14% 0,19 2020-11-06 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.