jak nie jest źle,jest bardzo źle bo dzisiaj kurs akcji Dębicy powinien wynosić 140zł a nie 88zł.co Ty piszesz? takie społeczeństwo obywatelskie reprezentujesz,śmiech na sali. jankesi wiedzą z kim mają tu do czynienia haha przewidzieli Twoją reakcję wcześniej,że tak będziesz reagował na obecny kurs haha Tauron ,po zmianie prezesa mocno w górę.tylko szybka chirurgia tu może ustabilizować sytuacje.
haha uważam ,że należy najpierw podnieść poziom społeczeństwa obywatelskiego! Twoje zachowanie świadczy o murzyńskości!!haha gdyby w poniedziałek w ten co przyjdzie ogłosili wezwanie,to zapisy mogły by być juz od 2stycznia 2016 r ropa spada,euro 4.40zł,IV kwartał zapowiada się bardzo dobry. historyczne dobre czasy idą dla Dębicy
ktos nie chce puścić kursu do góry,robi się nerwowo. w takim razie coś się musi niebawem wydarzyć, może nawet jeszcze w tym tygodniu.jeżeli trzymają kurs na tym poziomie to chcą dać za akcje w wezwaniu nie więcej niz 140zł.myślę ze to będzie 130-135zł.ciekawe czy się OFE zgodzi na to?
podziwiam Rydzyka haha upokorzył uniwersytety,szwabów,konstytucjonalistów i komunistów,którzy się podpisali pod apelem zamach stanu.zaskoczył mnie tylko Wałęsa,ze się nie dał nabrać i się nie podpisał. ja od razu wiedziałem ,ze Rydzyk robi podpuchę i orzeczenie ukaże się w Dzienniku Ustaw/ zgodnie z terminem. Rydzyk haha dał wam do myślenia o co tu chodziło.kto poprawnie myśli haha,to wie ,ze chodziło o interesy grup w/w. prawo tu się nie liczyło. to ze strachu zrobili i zapomnieli o terminach wydając oświadczenia i to elita która kształtuje wasze charaktery haha. taki zwykły Rydzyk haha zrobił wszystkich w ch..a