Dobrze bedzie przy pokonaniu oporu na 15 gr a następnie na 17 i 20 ;)
Działają jak mucha w smole, nowe produkty pojawiły się i znikły, na oficjalnym sklepie sa śmieszne ilości produktów, w aptekach nie ma dostaw (przynajmniej w mojej jak w internetowej Mellisa z Łodzi). Chciałem kupić pomadki i krem do rąk, ponoc rozeszły się w dwa dni, o ile ktoś kto zajmuje się sklepem internetowym ich nie zdjął, bo ich po prostu nie ma. Krem na być ale pomadki ponoć jeszcze nie gotowe.
Jako akcjonariusz martwi mnie ten stan rzeczy. Jeśli nie wierzycie zadzwońcie tam (telefony akurat odbierają - numer na stronie sklepu, w biurze sa dwie Panie, Pani Dominika chyba jest odpowiedzialna za sklep, o ile się nie mylę.
Ze spółki żadnych oficjalnych wieści, też staje się to irytujące, może trzeba napisac maila do Pana Prezesa Sampa? Może niech jedna osoba pozbiera przedstawicielstwo i z pokaźnym pakietem akcji pozbieranych wystąpi do Pana Prezesa o ukazanie sytuacji czysto jasno i klarownie.
~12345 [82.139.164.*]2015-12-09 12:06 To są własnie oznaki zamierania działalności w spółce, akcjonariuszu. Tak rzekł nasz guru giełdy ;), który wczoraj nabrał wody w usta...