• Pamietajcie... Autor: ~jazi [94.254.192.*]
    ...że spółka Duon nie ma udziału skarbu państwa więc nie jesteśmy narażeni na wymianę prezesa a co za tym idzie rozwój naszej spółki również pozostaje stabilny. NIE PANIKUJCIE !!!
  • Re: Pamietajcie... Autor: ~bre [87.105.71.*]
    ale niestety - jak cała giełda- jest podatna na brak popytu :(
  • Re: Pamietajcie... Autor: ~jazi [94.254.192.*]
    Popyt wróci, predzej czy później...
  • Re: Pamietajcie... Autor: ~bre [87.105.71.*]
    dlatego trzymam, a mam stratę 14 % - już mnie korciło żeby sprzedać i przeskoczyć na kghm ale raz że prowizja duża(mam tego trochę) a dwa że nawet kghm przy tej cenie jest ryzykiem - ale jak będzie po 45 złotych to chyba nie dam rady.
  • Re: Pamietajcie... Autor: ~ssak [83.10.235.*]
    Ale całkiem udział OFE jest całkiem spory co też jest pewnym elementem ryzyka. Biorąc po uwagę plany pisu, ziścić się może scenariusz całkowitej likwidacji OFE - nie muszę mówić co to oznacza dla spółek w których akcjonariat OFE jest liczny...
  • Re: Pamietajcie... Autor: ~optymista [77.254.210.*]
    to fundusze inwestycyjne mają akcje nie OFE , trzeba to rozróżniać.
  • Re: Pamietajcie... Autor: ~bre [77.112.25.*]
    Nationale-Nederlanden OFE a to ofe czy nie ofe :)
  • Re: Pamietajcie... Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    Jak leci cały rynek i przeceny na innych spółkach po 50% to nie ma bata żeby duo nie spadło. No chyba że jakieś dobre info. Lub B dobre wyniki w IV kw i ktoś kto będzie wchodzić wtedy w duo chciał to urośnie. Na ta chwile jednak nie liczyl bym na szybkie odwiedziny na 3.8 czy nawet 3.4.....
  • Re: Pamietajcie... Autor: ~optymista [83.3.92.*]
    Przecież z WIG 20 przejdą na średnie i małe spółki i do końca roku pójdą 10 % w górę.
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.