• Infinity II Autor: ~stary [83.6.186.*]
    I tak ma to wyglądać,
    po niespełna trzech kwartałach jest nowy model Infinity, dwie karty, LTE, niska cena, optymalna specyfikacja pod klienta docelowego, do oporu na półkach i już pracujemy nad Infinity III. To jest tak zwana ucieczka do przodu. Bardzo dobrze.
    http://tech.wp.pl/kat,130054,title,5-calowy-myPhone-za-599-zl-w-Biedronce,wid,18027672,wiadomosc.html?ticaid=116160
  • Re: Infinity II Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    No ładnie nagłośniona, kolejna akcja. Nie do końca rozumiem klucza wystawiania telefonów w Biedronakch bo faktem jest, że w wielu albo są pojedyncze sztuki albo w ogóle nie ma na co ludzie na forach narzekają. To trochę zaniża potencjał. Generalnie te Biedronkowe gablotki wyglądają jak psu z gardła :(
    Nie zmienia to faktu, że cały segment grupy Tfona ma się świetnie, a polityka nie pchania się w GSMy i na półki Mediasraktów przynosi dużo większą rentowność. Wcale bym się nie zdziwił gdyby B-Brandowi konkurenci sami się niedługo wykończyli bo wszystko na to wskazuje a wtedy kawał torcika zostanie do skonsumowania przez myPhona.
    Wciąż pięknie rośnie ilość aukcji i sprzedanych telefonów na Allegro (już 900aukcji) i rosnący wolumen w oficjalnym sklepie myPhone! Najlepsze jest to, że są to akcje rozpoczęte "dopiero" w IVkw!
    Może jednak ostatni będą pierwszymi...
  • Re: Infinity II Autor: ~qwerty [178.235.29.*]
    Nie zmienia to faktu, że wciąż pięknie uwalają kurs ... i w ten sposób nigdy nie zdobędą zaufania do marki.
    A te 900 sztuk o których mówisz, to co to jest, to może nawet niecały 1% na rynku.
  • Re: Infinity II Autor: ~Exciter [89.231.49.*]
    Kurs narazie sobie a firma sobie. Co do Allegro to po pierwsze liczba to nie tel tylko aukcje a w niektorych grubo ponad 100szt sprzedanych tel. Jak juz pisalem Allegro traktuje jako wskaznik i chyba nikt mi nie powie ze jak na allegro rosnie to w pozostalych spada. Pomyslcie tez o glownym stoperze kursu czli USD. Czy jest bardziej prawdopodobne ze jesze wzrosnie czy jest juz przegrzany ? Zawsze mysl dwa ruchy do przodu a nie madrkuj na przeszlosci i terazniejszosci. Tak inwestowali leszcze na szczycie chossy w fundy.
  • Re: Infinity II Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    Kolejne zakupy w Biedrze na przedmieściach...
    W gablotce ostatni już Infinity II za 499. Poprosibołem panią o pokazanie. Ładny, 5cali aluminiowa ramka i szkło po obu stronach.
    Miałem wziąć ale czarnego ale pani mnie oświeciła, że przysłali 10szt i rozeszły się w kilka dni i tylko ten został:)
    Ciekawe czy w tej cenie to nasz Tfonik ma jeszcze na nim jakiś zysk. Myślę że tak a każdy sprzedany w regularnej cenie da fajną marżę i to nie tylko w tym kanale sprzedaży.
    W Czechach i na Węgrzech ceny są wyższe a stosunek/jakości do ceny myPhonów jeszcze lepszy niż u nas.

• Re: Infinity II Autor: ~kel [83.31.148.*]
    w pobliskiej Biedrze jest ich w gablocie sporo (od tygodnia) a pomiędzy " Infinity 2" plączą się jeszcze stare wersje "Infinity" ( w tej samej cenie!) - dowód na fatalną politykę cenową firmy i zalegające w magazynach egzemplarze - a miał to być strzał w 10...
  • Re: Infinity II Autor: ~Exciter [37.47.1.*]
    A moglbys zrobic fotke tej gablotce i zapytacz pani ile sie sprzedalo? No chyba ze chcesz tanio akcje kupic pewniej odkupic...
  • Re: Infinity II Autor: ~kel [83.31.148.*]
    do sprawdzenia, ale szału nie ma - Biedronka , Warszawa ul. Zwoleńska, sam sobie rób fotki, a z tego co pisałeś do tej pory to i 5,-PLN za 1 akcję to również była super okazja, nieprawdaż? ;))
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.