Widze Bax, że Twoja prognoza chyba sie sprawdza. Lecą na 1.1 Czyzby ostatnia okazja przed FED do odkupu dolca [?] Masz jakies zalozenie poziomu min dolca teraz ? pomijajac teoretyczne 1.1 na eur/usd...
SKE Z 1,0988 TAMTE CIUT SKROCILEM RSZTE ZJADLO SL teraz juz bez podporek moze teraz mocniej na tym dolcu zjada tak jeszcze kilka groszy a do fed sporo czasu
nie masz pewnosci ze bedzie sie umacnial pisalem ida swieta koniec roku itd trzeba czytac tu nasi podaja sekwencje wzrostu eur/dol kwestia i problem jest do ilu dla mnie odkup juz cena ok
kolejny szczyt juz mamy nie powinni go poprawiac. Teraz S do poziomu 1,0850 w przedluzeniu 1,0830. Z licznymi podbiciami 60% w dół i 40 % w gore, pierwsze podbicie z 1,0915-25 na 1,1000-10.
gratki macaja nawet nizej 1,1 i oby juz zbytnio nie podrywali to moze bedzie jak piszesz na razie ski bezpieczne a w zasadzie spokojnie bo wzmocnilem je troszke i trzymam 1,1040-50 to juz oporowo to z gory a z dolu miejsca sporo
PODAJA DROGE eur/dol i JB I STELLA sa za 1,12 czy wyzej w takim razie ja ze juz tylko nizej?????? by bylo ze ktos trafi he he hhe 1punkt na eur/dol to okolo 4 groszy zas ja sie zach0wa rynek po fed czyli 16 grudnia to zagadka i tylko mozna wrozyc teraz cel wg jb masz 1.085 okolo pozniej albo 1.11-112 albo kierunek na 1,05 a jak to sie potoczy to tylko rynek wie
Pompa z ciebie gościu... najpierw trollujesz całe forum i Stelle w szczególności, później po groźbie sądu milkniesz na jakiś czas... Zmieniasz nicka i prosisz o radę osób które wcześniej jechałeś
nie wiem o co ci chodzi? jeśli chodzi o jakies sądy to pomyliłeś mnie ze spainem. zaznaczyłem, swój rozum mam. czyli nie szukam podpowiedzi , czy też ratunku a spojrzenia innych na daną sytuację. a propo porad - uczę się i ty też to rób. nauki nigdy za wiele
tak mniej wiecej to by wg mnie wygladalo z tym ze jak widac to juz 3 raz kresle gdzie powinno byc B na czasowce http://stooq.pl/q/a/?s=usdpln&i=10&u=14538390 nie musi tak byc ale do 3 razy sztuka