to nie bardzo mi sie chce wierzyc ze rynek zakladal ze powiekszy qe Zagrali nienormalnie pod to tylko tyle bo co sie zmienilo dalej produkuja eur i jeszcze przedluzyli to o rok
No dobra produkują na potęgę i jeszcze przedłużyli i jak w takiej sytuacji widzicie EURO/PLN w perspektywie 3 miesięcy??? Czy jest szansa na 4zł -4.10 bo niektórzy prognozowali parę miesięcy temu 3.8 a nawet 3.5!!!
PROGNOZOWAC albo inaczej WROZYC MOZNA WSZYSTKO bo kiedy rynek byl pod 4,18 mozna bylo zakladac zejscie nizej 4 na dzis masz 3,96 kwietniowe dno i szczyt na 4,346 polowka 50fb jest na 4.155 zas poki rynek nad 4.2570 to masz dalej wyraznie wzrostowo wyzej 4.2 umiarkowane wzrosty a nizej dopiero neutralna pozycja zas zejscie nizej4,155 mozliwa zmiana kierunku a jak ty chcesz spadki jak rynek sie uparl na wzrosty na eur/dol takich ruchow na 5 duzych punktow nie robi sie bez powodu wyjdzie nad 1.12 to zaczna pisac o 1,20 i taka to zaabawa nic nie moze byc za prosto jesli sprzedales eur/pl ? to dobrze bo juz zarobiles nie sprzedales to na razie nie tracisz a zakupow pow 4.3 nie zalecam zwlaszca na ogole bo forex to czemu nie opor jest 4,35 kolejny 439
zobaczyles ruch w ciagu chwili w grudniu na prawie 4.24 do prawie 4.32 tzn ze zabawa na at na krotko sie skonczyla teraz zaczynaja robic ruchy ci wielcy
Dzięki. Już sporo sprzedałem. i ostatnio małe transze też poszły. Łudzę się, że skoczy do 4.40 i postaram się wypchnąć resztę( już niewiele tego mam). Nie sprzedałem wszystkiego jak Trickister sprzedawał wszystko po 4.23 kilka dobrych tygodni temu Nie wypychałem również wszystkiego po 4,3 bo nie miałbym już czym handlować jakby poszło sporo wyżej tak jak wypchnęłem USD po 3.905 (wszystko) i teraz stoję i patrzę jak zarabiasz i inni -hheheh Pozdrawiam
zawsze to powtarzam ze w sumie liczy sie to tez po ile odkupiles jak chcesz zarabiac bo jesli odkupiles juz kilka razy to nawet jak dostaniesz lekkiego kopniaka to i tak jestes w sumie na plusie choc tak jak piszesz to dolara przykro kupowac wyzej niz sie sprzedalo ja manm troch okj 3,94 ale tez musze kontrolowac cene bo co jak spadnie ? dlatego skracalem i nie trzymam calego zakupu a moze to zle ?