ale spamują ludziska, żeby tylko upokorzyć spółkę, która rozwija się zgodnie z planem...ktoś tu robi dużo zachodu żeby nie przekroczyło przypadkiem 15 PLN - tylko ciekawe czemu?
czyżby plan motywacyjny był zbyt atrakcyjny dla innych ;]!?
Myśleć ludziska i nie oddawać akcji na tych poziomach ! ktoś celowo trzyma kurs poniżej 15 PLN!!!
Dnia 2015-12-04 o godz. 16:30 ~Mesner napisał(a): > Jaka kaplica?!?! Zobaczysz za 2-3 miesiące :)
co ty z młodzieńcem będziesz w dyskurs się wdawał, sprzedał zapewne przy 14 i teraz zaklinanie , sprzedajcie niżej . Może i będzie to jest giełda a rozdający jak zrobi tak i będzie.
No jak to ,to ja spamuje , szlag mnie trafia,ze nie kupilem, ze musze sie odreagowac.dla mnie juz za pozno,ale papier jest mega i wpisuje sie dobrze nowa eknonomie pisu. Oni tez maja mnostwo takich produktow w zanadrzu i bedzie wielkie prosperity..bedzie 500 na bachora i Braster do odebrania.
Spolka jeszcze nic nie produkuje, nie zarabia. Ostatni komunikat o zakonczonej kolejnej fazie podbil kurs ale sily starczylo zaledwie na jedna sesjie (juz tak tutaj bywalo np 14.07 lub 27.08). teraz pewnie powrot do poziomu 13,40 a moze i nawewt 13.00.
To wszystko oczywiscie nie przekresla tego ze spolka jest pespektywiczna, wiec jak ktos ja trzyma na longa, spac moze spokojnie wg mnie
tutaj przeleciało dzisiaj blisko 1 mln obrotu, przy wzrostach co oznacza że jest zainteresowanie papierem. Ja myślę, że w grudniu przyatakujemy jeszcze 20 PLN, bo generalnie dobre infa spływają powoli ze spółki :)
potencjał jest olbrzymi, akcjonariat też niczego sobie