Wiem, że masz duży problem i mało czasu, dlatego postanowiłem napisać. Ciebie interesują poziomy 3.93 - 3.88 Ja bym tutaj robił ewakuację i brał L, aby cokolwiek odzyskać na odbiciu.
To tyle z mojej strony. Nie patrz na wrednych ludzi z forum, bo to zazwyczaj nieudacznicy, którzy cieszą się z cudzego nieszczęścia.
jak tak mozesz pisac o ludziach z forum ? czuje sie dotknieta, naprawde nie ciesze sie z nieszczescia malej_mi, wspolczuje Jej, nigdy nie ciesze sie z czyjegos nieszczescia to co napisales jest wstretne, a nie ludzie na tym forum
Akurat Ty i kilka innych osób są normalni. Niestety większość to buraki bez wiedzy i zasobów, więc dowalają każdemu, jak tylko nadarzy się okazja. Bax wie najlepiej, bo jego atakują najczęściej. :)
MAŁA_MI ----------> nie wiem przy jakim kursie USD otwieralas ta felerna pozycje i nie wiem czy jeszcze Ci jej nie zmkneli banksterzy ale dzis to po prostu masz MANNE Z NIEBA !! Gratuluje i jak widzisz nie kazda sytuacja z pozoru tragiczna takowa jest :D Glowa do gory i bardziej przemyslanych decyzji Ci zycze ! :D
Na USDX masz v w kółku,(5) i 3 a więc pora na oczekiwaną uciążliwą czwórkę. Elliotowskie wsprcie widzę dopiero w rejonie 93.30 i do tego poziomu nie ryzykowałbym długiej na zielonym. Miejsca na czwórkę jest aż do 84. Nieważne, że PLN nie ma w koszyku, bo chodzi za koszykiem ;)
Nie wierzę! To naprawdę Sierota? :)) Ostatnio myślałem co porabiasz, ale czułem, że gdzieś się tutaj kręcisz.
Korekta na USDX należy się jak psu buda i sam oczekuję, że USDPLN zejdzie min. na 3.8. Teraz można ładnie zarobić na szybkim podkupowaniu dolara na fibo.