Cena emisyjna akcji serii D, ustalona przez Zarząd Spółki na mocy upoważnienia Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Spółki, wynosi 0,10 zł (dziesięć groszy) za jedną akcję.
a myslalem, ze 1 zl dadzą... no to kurs wyląduje na 10 gr za jakis czas :( a szkoda
Naiwniacy mu dali swoje poparcie na WZ a teraz sam prezio Lex ich wydymał biorąc po 10gr 1mln akcji ....i będzie teraz sypał w rynek świeżutkimi akcujkami ....a mógł zrobić PP po 10gr dla wszystkich ale po co...lepiej samemu wyjść z bagna
drukarnia akcji, matyjas ( ten człowiek nie zasługuje żeby pisać jego nazwisko z dużej litery ) nie próżnuje, jestem przekonany że jak tylko będzie mógł sypać akcjami to to posypią się komunikaty cenotwórcze, tylko czy są tutaj leszcze które dadzą się na to nabrać ? Pewnie tak, i ten oszust znowu zarobi kilka baniek, kosztem drobnicy. Podejmę ryzyko i kupie pakiecik jak zejdzie do 20 gr
Jeszcze nie tak dawno forumowi guru pisali po jakiej średniej wszyscy brali akcje i nie po to by stracić. To jaką średnią będział miał teraz nasz wybawca p. Marcin ?? ;-)))) Parafrazując cytat z "Chłopaki nie płaczą" - "Chcieliście wydymać Freda a tu Fred...." ;-))) Calę szczęście, że wywaliłem 60% kwita powyżej 1 zł !
Z całym szacunkiem, a jakie to ma znaczenie? Tutaj chodzi o podejście do samych akcjonariuszy posiadających akcje. Kiedy Cagara potrzebował pomocy to akcjonariusze mu pomogli a teraz rozdaje po 10gr akcje jakiejś śmiesznej spółce krzak z Nikozji i sobie przy okazji, a mógł też rozdać poprzez PP......niech się wypowiedzą też inni bo mnie narazie szlak trafia.....
bardzo dobrze zrobił zabezpieczył swoje interesy teraz moze coś tu w koncu wrzucą czego wy sie spodziewaliscie ze kupi za 2mln zł i spłaci długi poprzedniego prezesa hahaha jasne takich frajerów juz nie ma
Emisja byla potrzebna bo nie oddadza firmy i wladzy w firmie wartej x mln zl ktora niebawem wsadza do Formuly i zmienia nazwe jak to zrobili na PGPoloni i kurs dojdzie do kilku-kilkunastu zl za jakis czas, obserwujcie infa i kursik i tyle w temacie. Dla niekumatych: po co wsadzaja firme warta wiele baniek? po to by moc ja spieniezyc w przyszlosci sprzedajac posiadane akcje nabyte wlasnie po taniosci po 10gr, zarobia i to wiecej na akcjach gdy juz kurs bedzie kiedys wysoko, badz tez sprzedadza akcje w pakietowce poza sesja innemu inwestorowi, tak to sie odbywa wlasnie.. Wkrotce nowe infa odnosnie nowej dzialalnosci i lecimy na grube zlotowki na poczatek zblizymy sie do ceny i kapitalizacji rownej z PGPoloni a z czasem moze i wyzej, ale to juz zalezy od przyszlych raportow ze spolki..
na to licze tam z 10gr poszlo na 4zl a akcji bylo 10mln a tu tylko 3mln x 3 by przyrownac do pmi to moze do ok 12zl wzrosnie jak sie postaraja.. czas pokaze ja czekam na 10zl daje sobie rok czasu jestem pewien ze przynajmniej do 5 w tym czasie dobije tak jak PGPolonit
jeśli matyjas będzie miał akcje na fundusz cypryjski to będzie sypał aż miło bez konieczności podawania komunikatów, jak to miało miejsce na PMI, trzeba mieć to na uwadze ze ten oszust tutaj siedzi i w pewnym momencie będziecie mieli większość ff w swoich rekach niż ten hochsztapler, bo on zarobi a z Wami to może być różnie
Wystraczył "straszny komunikat" i już akcyjki wpadają mi do koszyczka ;-)) Jeszcze trochę zbiorę na tych poziomach zapraszam do sypania ;-)
Mam już sporo akcji zatem mogę podzielić się małą dygresją... Jeśli nawet p. Marcin i reszta chcieli by upłynnić te miliony akcji które objeli po 10 groszy w ulicę, to zrobili by to przy kursie 50 groszy jak arkusz na K jest pusty ?? Buahahahahahahahahahaha
Przy tej ilości akcji to musi być podjazd i to konkretny. ;-)
domyślacie się kto tak sypie? moim zdaniem matyjas poprzez Terrifast Limited, a dlaczego sypie żeby mieć kasę na objecie akcji po 10 gr, ta nowa spółeczka co obejmuje akcje to też matyjasowy twór, uważajcie z zakupami, bo każde większe zlecenie zostanie zaspokojone. Mając takie twory na Cyprze tudzież w Nikozji nie będą podawali komunikatów o zbyciu akcji do tego celu zostały te spółki krzaki założone. Ja się ustawie na 20-30 groszach może coś wpadnie, a jak nie to nie będę płakał.
Cagara najpierw nas zbawił, a teraz niby chce wydymać? No to kurcze, zdecydujmy się. Wiśniewski by nas załatwił, teraz to przynajmniej nie mamy papieru toaletowego. Ja tam mu jestem wdzięczny
puszczaj widlowy bo chce dokupic sobie a po 20gr czy po 10 czy nawet 1gr tym bardziej bede chcial dokupic jeszcze wiecej im wiecej tym lepiej jak kursik wroci na zlotowki a to kwestia czasu
o puscili fajnie dokupilo sie codzien po tysiaczku po nizszej cenie i sie nazbiera troche akcyjek zas bedzie co wywalac jak bedzie roslo na kilka-kilkanascie zl moze nawet bedzie ladna kaska za jakis czas :D ciekawe czy jeszcze w grudniu puszcza konkretne infa czy dopiero po nowym roku, lepiej pozniej bo sie wiecej nazbiera po taniosci :)