Mamy dzis wystrzał CHF w góre. Jak przebija okolice 3.965 to mozna chyba liczyc juz tylko na wzrosty... Ciekawi mnie przyczyna aprecjacji bo dolce stoja i czekaja na jutro a euro nieznacznie w dol... Jutro sadny dzien !!!!!
Ja myślę że dolar nie przekroczy 4 zł do końca roku , bank Szwajcarii ciągle o to dba robiąc krecią robotę. Ostatni odczyt pkb Helwetów dał im wiele do myślenia , myślą ciągle jak osłabić CHF dlatego na tę chwilę trend boczy i bujanie 3,90- 3,95 Myślę że warto dokupić w okolicach 3,90
Tak mowi oficjalny obieg informacyjny ale mysle, że nie wszystko jest takie oczywiste... Co tam mysli SNB to ikt nie wie... masz przyklad w USA. Podwyzka stop dorżnie im gospodarke ale FED uwaza ze robi dobrze - FED nie pilnuje interesow panstwa tylko swoich mocodawcow... a ja mysle ze frank doleci do 3.80 zanim mocniej skoryguja....
Jeśli EUR będzie dalej rosło to i CHF też urośnieJednak trzymam się swojego zdania że nie przebije 4 zł. Jednak należy ciągle obserwować EUR/ CHF i tu powinien być ciągle w kanale 1,08- 109.
Moim zdaniem nie przebije 3,98. Wywaliłem dziś calość franka, nie bede rydzykował do jutra... moze strace ale spie dzis spokojnie przytulony do miękkiej poduszki ze złotówek :D
Heh, wszyscy tak mysla. Po dzisiejszym dniu wole czasami pomyslec inaczej niz wszyscy :D Ale pewnie tak bedzie. Ja poczekam z odkupem do jutra... z reszta nie mam wyjscia...