Na ilu sie zatrzymamy?czy mozemy liczyc na wzrosty?nie rozumie tej spolki,dobre kontrakty,firma stabilna a zjazd juz dobre pare m-cy.moze chodzi o odleszczenie i nastepnie wykup akcji .......
Tu nic nikt nie wie..Bo to co sie dzieje tylko ten co steruje kursem wie...Wielu ludzi wykiwali Tak spada od 6zł i własćiwie nie wiadomo dlaczego .Wyniki są w miare ok.Po prostu brzydko nas wyje...Zresztą o takich zagrywkach wobec drobnych sie teraz wiele pisze..I co to daje...Czyjeś fortuny wyrastają z kiwania innych.....3mać sie.
niestety myślę , że to nie koniec spadków, po wybiciu dołem z kanału bocznego dojadą blisko 3 albo niżej, jak na razie wolumen znacząco nie wzrasta przy obecnej przecenie, moim zdaniem zdecydowany wzrost wolumenu na kilku sesjach z kolei będzie sygnałem do wyhamowania spadków, smutna ale bardzo realna perspektywa.
może być gorzej: http://wiadomosci.stockwatch.pl/perspektywy-na-2016-rok-dla-5-kluczowych-spolek-chemicznych,akcje,152170?utm_source=sw_forum&utm_medium=announcer&utm_campaign=announcer