Tzn chodziło mi o to, że kończy się promocja. Zlecenia ukryte były wyciągane paczkami po 5 tys akcji. Także po temacie w takim sensie, że z przyczajenia się już za dużo nie powyciąga bo jedzie prawdopodobnie do góry
Dokładnie jak pyknie chociaż jedno (łódź, auto) to można pogadać dalej. Na razie to powolutku do 6, 7 może 8-10 i będzie rewelacja. Fajnie, że korekta była w miarę szybka. Zmiana pampersa i jedziemy dalej tylko w gorę.
A ja mocno wierzyłem przez ostatnie dni ze odbije i okazałem się prawdziwym leszczem. Mocno wierzyłem w opór na 4 zł ale przy 3,8 jakiś impuls kazał sprzedać ERNE. Sprzedałem. Gram od 3 miesięcy i widać, jak dużo jeszcze muszę się nauczyć. Gratuluje wytrwałym.
I się już nie doczekasz, teraz jadą na fibo 162%, tam też jest opór czyli 7,2. więc albo wskoczysz teraz albo będzieesz czekał i patrzył jak ci ucieka 50% wzrost.
Zwykle wachlowanie kursem, widać za duża podaż była, aby minąć 6 zł, więc postanowili rozruszać na niższych poziomach.
Na potwierdzenie mojej teorii będzie spadek w okolice 3.8 i silne wybicie do poziomu 4.90. W tym przedziale zanosi się na trzepanko. Warto grać intensywnie, bo da radę zarobić na DT. Jezeli rozjadą 5.40-5.60 oznacza kierunek na przebicie 6. Po takiej grze jaką obecnie widzę, 6 zł moze być zrobione błyskawicznie. Póki co, trzepanko w podanych przedziałach.