ze chcą tanio kupic, ale wypisywanie tych wszystkich bzdur to lekkie robienie z siebie bałwana, korekta nalezala się na tym papierze i tyle, od 1,50 do prawie 6 roslo bez korekty, kierunek jest jeden 10 zl do końca roku może końca stycznia i takie jest moje zdanie.
tez trzymam do stycznia albo dluzej i jak bym mial wolna kase to bym dokupil. w tych czasach ciezko znalezc spolke zeby dala zarobic a erne dala i pewnie jeszcze da
no widać jak daje zarobic. przez 2 tygodnei minus ile %? pokaż skorupy i filmu 3d jakos tylko zaszkodził. a i kajaka i gier też nei pokażą do końca roku mimo, że zapowiadali na koniec 2015.
hahaha, tutaj beda juz tylko spadki, wywindowali kurs zeby miec z czego spuszczac, wywstarczylo popatrzec co sie dzialo po ostatnich infach i raporcie.
odbilo się pięknie i na sporych obrotach, wygląda na jakies info w drodze a poza tym na takich targach to zawsze kogos moglo zaciekawić autko i tu tez może cos wyplynac:)
Ja na tej spółce zęby zjadłem przez lata, więc trzymam do emerytury, albo dłużej Nic do tej giełdy już nie dokładam, a jak ,,samochód" da mi zarobić na stare lata to se polecę w 80 dni dookoła świata
Dnia 2015-11-30 o godz. 09:26 ~Venomaniack napisał(a): > ze chcą tanio kupic, ale wypisywanie tych wszystkich bzdur to lekkie robienie z siebie bałwana, korekta nalezala się na tym papierze i tyle, od 1,50 do prawie 6 roslo bez korekty, kierunek jest jeden 10 zl do końca roku może końca stycznia i takie jest moje zdanie.