Graham a nie lepiej wywalic ze strata formule i przeniesc sie na cos innego zamiast czekac??? Np na borute ktora konczy kluczowa inwestycje i bedzie mozna odrobic straty i jeszcze zarobic szybciej i pewniej niz na formulce. To tylko takie pytanie- sugestia.
Boruta wydaje mi sie, ze zle skonczy tak jak Agtes ktorego wywalili z notowan(a spolka byla dobra miala zyski nawet i spory majatek, chcialem ja kupic po odwieszeniu ale sie nie doczekalem niestety) Ci sami wlasciciele co tam jedna sciema? Poza tym tam 160mln akcji a tu tylko 1mln i FF niskie , Boruta 30mln kapitalizacja a Formula zaledwie 1mln nie mam wiecej pytan :D Obserwujcie oba kursy w przyszlym roku i wtedy bedziecie miec odpowiedz ja i tak juz ja znam wiem ze duzo lepiej tutaj wyjde a poczekac sobie moge troche, mam tez inne spolki przeciez wiec mam czym obracac i co robic, moze nawet dokupie za tamte zyski z innych wiecej Formuly niebawem zobacze, czekam tylko na jakies Infa - konkrety choc nim sie doczekam to podejrzewam ze kurs juz bedzie wyzej trudno nie ze dokupie wiecej nie zalezy mi i tak mam sporo juz i moze byc mi ciezko wyjsc jak zaczne sypac to zwale kurs troche wiec musi byc naprawde wysoko i obroty musza byc inaczej bede z Formullka latami jeszcze :) ale moze i dobrze moze tu nie skonczy sie tylko na 5zl a np na 50zl? czemu nie patrzac na to jak inne balony pompuja o podobnym majatku co Formula(m.in Prime, Present24 i inne) to jest to mozliwe, wiadomo ze przy 50zl bedzie duzym balonem Formula i bedzie okazja wywalic co tez uczynie wtedy :)
dokupisz za zyski z jakich spółek? z U-bota którego kupowałeś w okolicach 90 gr, czy z pozostałych spółek które miałeś w swoim portfelu, a ich kusy pospadały na łeb i szyje. Pamietaj leszcza coraz mniej na tym bananie zwanym Gpw, a nikt nie bedzie pompował kursu na tej pseudo spółce bo Ty masz akcje, jakoś nie chce mi sie wierzyc że masz wiecej niż 5k a nie 50 tak jak to już wielokrotnie pisałeś. Poszukaj spółek które coś robią a nie firmy widma z oszustami w akcjonariacie ( matyjas )
a moze chce byc tam gdzie Matyjas nie pomyslales o tym? To byl glowny powod dla ktorego kupilem formule po 2zl bo on tez wtedy bral kilkaset tys akcji od 2 do 3zl(byly infa) bedzie powtorka z pmi za jakis czas tam bral po 10gr i kursik do 4zl urosl z tego co pamietam to jak tu bral po 2zl to od tych 2zl te kilka tys % wyzej tez powinno byc moze uda sie po kilkadziesiat zl za 1akcje sprzedac za rok dwa poczekam sobie nie goni mnie czas a wy lepiej wywalcie i nie stojcie na kupno nisko bo mozecie sie nie doczekac i szkoda waszego czasu, ktos musi wkoncu brac wyzej od nas pozniej :D zawsze tak jest bedzie i tym razem, to nie balon co ma 100mln kapitalizacji tylko zaledwie 1mln to juz powinno wam dac wystarczajaco duzo do myslenia zwlaszcza jak niebawem to nie bedzie Formula tylko inna zupelnie firma.. Czekajcie na infa nic wiecej nie mam do dodania w tym temacie to moj ostatni post no przed ostatni, napisze w przyszlym roku dopiero gdy uda sie sprzedac z porzadnym zyskiem Formulke :)
Matyjas nie ma ani jednej akcji 8fo, bo ubrał takich jak ty. Nie wprowadzaj ludzi w błąd twierdząc, że Matyjas ma akcje, skoro sam oświadczył, że nie ma ani jednej kiedy było zbieranie akcji w celu zwołania walnego.
No ok ale boruta ma majatek sporo warty jesli ruszy naprawde produkcja tez moga ja sporo napompowac. Nie porownywalbym agtesu do boruty. Boruta istnieje od 60 lat bodajze i zatrudnia z 30 osob, nawet Pawlikowski tego nie moze zepsuc, pozatym patrzac w raporty widze i ze bez produkcji spolka warta z 0,25 gr na akcje, to tylko moje zdanie.