• 70k na popycie Autor: ~asd [83.22.253.*]
    2 razy stał i jak dostał to uciekał :/ a może by tak mu całość sprzedać ? :) ostatnio parę grodzy niżej były niezłe wolumeny więc może coś by zamielić ?
  • Re: 70k na popycie Autor: ~jk [94.254.132.*]
    jak chca cos przejac za akcje to pewnie podbijaja cene
  • Re: 70k na popycie Autor: ~jk [94.254.132.*]
    przynajmniej sie cos dzieje :)
  • Re: 70k na popycie Autor: ~asd [185.56.211.*]
    Nom dokładnie. Jutro mało pod nóżkami będę ale spróbuję trochę sprzedać żeby taniej odkupic
  • Re: 70k na popycie Autor: ~jk [94.254.198.*]
    dziwna jest ta spolka, w tamtym roku banka zysku i spadek do 1zeta w jeden dzien potem osuwanie sie do dzisiejszych poziomow, w tym sezonie bedzie spory minus dodruk 4baniek akcji i sie trzyma :/ nigdy wiecej nc
  • Re: 70k na popycie Autor: ~asd [188.33.223.*]
    nom myślę że właśnie brak reakcji na dobre wyniki rok temu wywołał lawinę. Szkoda bo gdyby obronił 1zł to pewnie by wrócił siłą rozpędu pod 2zł
  • Re: 70k na popycie Autor: ~jk [94.254.209.*]
    dlatego jeszcze tu siedze, według mnie jest tu duza luka, jezeli przebija 1zł to pujdzie jak strzała pod 2 zyle, jedynym plusem tej sp jest mala liczba akcji, licze ze jakas grupa spekulantow to wychaczy i zechca wykorzystac, jakbym mial pol melona to bym sie zabawil :) jakis czas temu ktos w tydzien wpompowal 50 kola i podbil z 0,12 do 0,4 pomimo tego ze ktos ewidentnie chcial uwalic kurs, prawdopodobnie ze wzgledu na emisje akcji, jezeli chca wejsc na glowny to cena akcji musi hulac w okolicach 4 zeta
  • do asd Autor: ~jk [83.20.32.*]
    witam
    dlaczego tak ucichles ? chyba nie odpusciles sobie pika ;)
  • Re: do asd Autor: ~asd [83.22.253.*]
    a jakoś nie miałem czasu na giełdę i z doskoku tylko patrzę. parę sztuk ustawiłem i poszło po 0.39 i 0.40. zobaczymy czy coś jeszcze podejdzie do góry czy tylko jednorazowo wybili
  • Re: do asd Autor: ~jur [85.232.237.*]
    przy tak małych obrotach to ułuda ten wzrost
  • Re: do asd Autor: myemilyn [37.152.18.*]
    Pik to mała spółka na tle giełdy, więc nikt nie liczy tu na milionowe obroty, te co są wystarczą do tego by wrócić na poziom 1 zł a i więcej też możliwe
[x]
ADATEX -2,96% 1,31 2026-05-18 16:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.