2 razy stał i jak dostał to uciekał :/ a może by tak mu całość sprzedać ? :) ostatnio parę grodzy niżej były niezłe wolumeny więc może coś by zamielić ?
dziwna jest ta spolka, w tamtym roku banka zysku i spadek do 1zeta w jeden dzien potem osuwanie sie do dzisiejszych poziomow, w tym sezonie bedzie spory minus dodruk 4baniek akcji i sie trzyma :/ nigdy wiecej nc
dlatego jeszcze tu siedze, według mnie jest tu duza luka, jezeli przebija 1zł to pujdzie jak strzała pod 2 zyle, jedynym plusem tej sp jest mala liczba akcji, licze ze jakas grupa spekulantow to wychaczy i zechca wykorzystac, jakbym mial pol melona to bym sie zabawil :) jakis czas temu ktos w tydzien wpompowal 50 kola i podbil z 0,12 do 0,4 pomimo tego ze ktos ewidentnie chcial uwalic kurs, prawdopodobnie ze wzgledu na emisje akcji, jezeli chca wejsc na glowny to cena akcji musi hulac w okolicach 4 zeta
a jakoś nie miałem czasu na giełdę i z doskoku tylko patrzę. parę sztuk ustawiłem i poszło po 0.39 i 0.40. zobaczymy czy coś jeszcze podejdzie do góry czy tylko jednorazowo wybili
Pik to mała spółka na tle giełdy, więc nikt nie liczy tu na milionowe obroty, te co są wystarczą do tego by wrócić na poziom 1 zł a i więcej też możliwe