• LaurenPeso słyszeliście????? Inwestor! Autor: ~Kajla [5.172.252.*]
    To fakt patrzyłem ile akcji było na sprzedaż w karnecie ok 6 mln a dzisiaj to jakieś 500 tysięcy na wszystkich poziomach!!! Może to ktoś zebrał?! Czyżby inwestor?!
  • Re: LaurenPeso słyszeliście????? Inwestor! Autor: ~ta [46.112.32.*]
    1 gr
  • Re: LaurenPeso słyszeliście????? Inwestor! Autor: ~Lark [176.221.124.*]
    Dnia 2015-11-24 o godz. 19:41 ~ta napisał(a):
    > 1 gr

kolki i banda stulili paszcze - ale jest następny strażnik teksasu ! tym razem już 1 gr :D
  • Re: LaurenPeso słyszeliście????? Inwestor! Autor: ~Lark [176.221.124.*]
    Dnia 2015-11-24 o godz. 19:33 ~Kajla napisał(a):
    > To fakt patrzyłem ile akcji było na sprzedaż w karnecie ok 6 mln a dzisiaj to jakieś 500 tysięcy na wszystkich poziomach!!! Może to ktoś zebrał?! Czyżby inwestor?!

Jeszcze tylko wrócę do twojego posta i już się uciszam :) taka mała analiza arkusza.
    Zobacz jaki moment w arkuszu udało mi się wychwycić 16.11
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-kilku-szczesciarzy-wzielo-jeszcze-po-7-groszy,18839811.html
    Arkusz jaki może szybko wywołać euforie w śród drobnicy i spekuły. I co sie stalo tego dnia ??? grubas nastawiał zleconek po 10-20k na każdym poziomie (większość w ciągu 5 min) żeby optycznie zrobić arkusz zapełnionym. A tak naprawde tych akcji nie ma znikną albo zwyczjnie przewalą do innej sakiewki :D /tak jak znikła polowa z 10 gr./
    A reszta to ochłapy drobnych. Tylko dlatego, że nie ma spekuły to jeszcze nie lata po 30 gr. ale niech wam jej nie brakuje bo rośnie powoli i stabilnie a to jest najważniejsze. Dzięki temu, że nie ma spekuły mieliśmy książkową korektę z 8 na 6 i znowu stabilnie w górę.
    Nie dać sie wyleszczyć bo widze, że już wielu ucichło - sprzedało a niżej sie nie da odkupić - przynajmniej na tym poziomie.
    Cierpliwości życzę.
    i juz bede cicho :)
    Pozdro.

• Re: LaurenPeso słyszeliście????? Inwestor! Autor: ~don [91.208.93.*]
    to może dzisiaj 9 gr? ;)
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.