To fakt patrzyłem ile akcji było na sprzedaż w karnecie ok 6 mln a dzisiaj to jakieś 500 tysięcy na wszystkich poziomach!!! Może to ktoś zebrał?! Czyżby inwestor?!
Dnia 2015-11-24 o godz. 19:33 ~Kajla napisał(a): > To fakt patrzyłem ile akcji było na sprzedaż w karnecie ok 6 mln a dzisiaj to jakieś 500 tysięcy na wszystkich poziomach!!! Może to ktoś zebrał?! Czyżby inwestor?!
Jeszcze tylko wrócę do twojego posta i już się uciszam :) taka mała analiza arkusza. Zobacz jaki moment w arkuszu udało mi się wychwycić 16.11 https://www.bankier.pl/forum/temat_re-kilku-szczesciarzy-wzielo-jeszcze-po-7-groszy,18839811.html Arkusz jaki może szybko wywołać euforie w śród drobnicy i spekuły. I co sie stalo tego dnia ??? grubas nastawiał zleconek po 10-20k na każdym poziomie (większość w ciągu 5 min) żeby optycznie zrobić arkusz zapełnionym. A tak naprawde tych akcji nie ma znikną albo zwyczjnie przewalą do innej sakiewki :D /tak jak znikła polowa z 10 gr./ A reszta to ochłapy drobnych. Tylko dlatego, że nie ma spekuły to jeszcze nie lata po 30 gr. ale niech wam jej nie brakuje bo rośnie powoli i stabilnie a to jest najważniejsze. Dzięki temu, że nie ma spekuły mieliśmy książkową korektę z 8 na 6 i znowu stabilnie w górę. Nie dać sie wyleszczyć bo widze, że już wielu ucichło - sprzedało a niżej sie nie da odkupić - przynajmniej na tym poziomie. Cierpliwości życzę. i juz bede cicho :) Pozdro.