Nie osmieszaj się. Żeby urosło do 40 groszy, kurs musiałby pójść o 300 % w górę! Żeby tak się stało, cała konkurencja Biomaxu musiałaby iść w jeden dzień do piachu a sam Biomax otrzymać 100 000 000 zł dofinansowania z UE. Oba scenariusze są tak samo prwdopodobne, jak to, ze dzisiaj wygrasz w lotto 9 mln ...
najpierw musi spać do grosza, później będziecie mieli odbicie 300% ;))), a tak na poważnie to przyjdzie taki czas, że powyrywa z butów, jak i ze skarpetek ;). Pozdrawiam
Oooo komus tutaj się bardzo spodobał mój nick :D Niestety kolego, IP nie chciało ci się podrobić i wyszło jak wyszło. Lilka jest tylko jedna (musisz popracować nad sfackowaniem mojego IP). Ja Biomaxa sprzedałam już po 14 gr i teraz bawię się z Asbisem. Pozdrawiam starą i nową ekipę forum Biomaxa :)
nie słuchać nowych nicków i lilek, koniec jest blisko, chętnych na nowe ubranka nawet na 9 groszach szukać ze świecą. A lilka znów się pojawiła? I co ma do powiedzenia? Odpał na 0,4 zł?
Dnia 2015-11-24 o godz. 22:56 ~lilka napisał(a): > lilka juz dawno zmadrzala, gdy pozbawili akcjonariuszy pp do nowej emisji > wyskoczylam z kwita przy 14 gr i to byla dobra decyzja > bajo
a miala ponoc trzymac i nie odda nawet 1=2lata tak sie deklarowala,ale przy 37gr nie chciala oddawac wiec oddala przy 14gr:)))
Może warto by skrobnąć jakieś pisemko do nadzoru, by uważniej popatrzyli na wyczyny perełki i jej drukarzy? W ostatnim czasie nasza giełdunia, zrobiła postępy w tej dziedzinie.
Pewnie nie są notowane, a Samp raczej kręci się po salonach wybierając dobre autko. Brak też komunikatu o kolejnej transzy dla obligatariuszy. Swoją drogą wypada unikać spółek słabych, w których siedzi dominujący akcjonariusz, bo zawsze może zeszmacić kurs.
Zgadza się, zniknęłam z Biomaxa na zawsze po 14 gr. Nie twierdze, że nie będzie tu jeszcze jakiegoś wybicia może nawet na 20gr, ale zanim do niego dojdzie to lepiej pokręcić trochę kółek na Asbisie, Chemosie czy nawet na Yourimage. O wiele bardziej się to opłaca, zapewniam :)
pozdrawiam cała ekipę :* do sklikania na innych spółkach
jak zwykle lilka mąci i nagania kupiła biomaxa po 30 groszy i sprzedała przy 14 groszach szkoda, że infoscope zabrał kasę na uśrednianie teraz dostała wyplatę i przesiadła się na asb na górce ciekawy jestem ile zarobiła na jujubee jak kupowała po 12 zł? buhahaha
MSX TY SIE POCHWAL ILE JUŻ JESTES W PLECY NA SUNEXIE? KUPOWALES PO 1,25ZŁ I POTEM KUPE KASY WLADOWALES W UŚREDNIANIE, A SUNEX ZLECIAL W TYM CZASIE NA 0,23ZŁ. SCALENIE AKCJI NIC NIE DAŁO A TY PEWNIE DALEJ UŚREDNIASZ W DÓŁ. INWESTOR Z CIEBIE MEGA WIDZĘ.
JeRo131 jest dumny z siebie. Brał kwity od samego Kronosa :) To nie byle jaki papier :) Na boku gadają, że kiedy Kronos obejmie makulaturę za darmola, również grzecznościowo napcha JeRo131 i tym papierm. JeRo131 już czeka w nadziei, że będzie pierwszy. Myśli, czy nie zostać kolekcjonerem.