• Co to bylo o 15:00 ? Autor: ~Ktos [176.122.244.*]
    Wie ktos co sie stalo? Taki wolumen poszedl po 15:00 hmmmmm Ktos wchodzi czy ewakuuje sie grubas, jak myslicie? Cos mam obawy ze ktos wchodzi, wkoncu chetnych specjalnie nie bylo na ten papier do kupna a tu takie paczki w ruch poszly w dniu dzisiejszym no no no ...
  • Re: Co to bylo o 15:00 ? Autor: ~co_za_kurewski_rynek [37.47.7.*]
    Człowieku tutaj grubas ciągle jest mega głodny wiesz ,ile to kosztowało na debicie?
  • Re: Co to bylo o 15:00 ? Autor: ~Ktos [176.122.244.*]
    Nie wiem, jestem tu krotko na pozycji obserwatora spolki jeszcze. Dziwi mnie ze tylu pisze ze to trup a takie pakiety poszly i zastanawia mnie czy ktos lyka czy wyskakuje, chociaz ulica takiego wolumenu raczej nie lyka wiec o co chodzi sie zastanawiam:)
  • Re: Co to bylo o 15:00 ? Autor: ~Ktos [176.122.244.*]
    Patrze raz jeszcze w archiwum transakcji i ciekawa sprawa raz jeszcze, w ubieglym tygodniu sredni obrot dzienny to kilka tys - raz 20tys zl, a wczoraj ponad 100 i to grubo i 9mln towaru przemielone. Albo ktos wyskakuje i pod to kurs uwalony albo ktos robi zakupy i pod to zwalka na kursie byla potrzebna. Ktos cos moze wie lub sie domysla ze starych bywalcow spolki ? Tak to nie wyglada na calkiem trupka - wkoncu ktos to kupil i raczej nie bez powodu.
  • Re: Co to bylo o 15:00 ? Autor: ~zenek [194.120.84.*]
    Dnia 2015-11-24 o godz. 06:17 ~Ktos napisał(a):
    > Patrze raz jeszcze w archiwum transakcji i ciekawa sprawa raz jeszcze, w ubieglym tygodniu sredni obrot dzienny to kilka tys - raz 20tys zl, a wczoraj ponad 100 i to grubo i 9mln towaru przemielone. Albo ktos wyskakuje i pod to kurs uwalony albo ktos robi zakupy i pod to zwalka na kursie byla potrzebna. Ktos cos moze wie lub sie domysla ze starych bywalcow spolki ? Tak to nie wyglada na calkiem trupka - wkoncu ktos to kupil i raczej nie bez powodu.

a ja patrzę i jestem zły że wczoraj w inny papier zainwestowałem, nie przypuszczałem ze taki wolumen pójdzie po 2 gr.

[x]
NEWWORLDR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.