• CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~MAJOR [31.175.101.*]
    ... nic prostszego , ściągnijcie gierkę która jest bardzo dobra ! i kupcie trochę wirtualnych pieniędzy w grze. Wydacie kilka - kilkadziesiąt złotych , nie dość, że pogracie to szybciej będzie info , że gra w krótkim czasie zwróciła się . Jak masz jeden z drugim akcje na których już masz zarobek to odejmij od tego kilkadziesiąt zł , a zwrócą ci się z niezła nawiązką. Jak to polak, tylko narzekać i nic od siebie .. Firma jest czysta i klarowna , wałów nie robią ,a w grach robią dobrą robotę ! Te słupki powinny być inne. Polska powinna być w top 10 grossing, a nie patrzeć tylko i narzekać .... . Mam tę grę , wydałem w niej trochę grosza i nie wydaje mi się abym był "jeleniem" . Gra jest świetna i się z pewnością szybko i dobrze przyjmie !

A ci co im sie wielce tnie rada ... zmieńcie telefon albo system bo android to takie dziadostwo które robi problemy wszędzie , szczególnie jak ktos ma jeszcze pięknego lolipopa . Jak telefon jest dłużej użytkowany do zwyczajnie się ten system zapycha i nic normalnie już nie chodzi... U mnie choć system nawala , gra chodzi super !

No to panowie i Panie , chwyćcie za telefony i wydajcie trochę kasy na nią aby choć trochę podziękowac i wesprzeć dobrą firmę z wejściem świetnego produktu. To takie proste... W końcu jesteście akcjonariuszami czy cwaniakami ?
    Czy to jest naganianie na spadki czy wzrosty ?

Te wszystkie żałosne mietki i inne gady ... darujcie sobie bo żal to czytać co piszecie , dzieciaki , które dwa razy dziennie stoją przed lustrem i wyciskają syfy....

DO ROBOTY !
  • Re: CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~mietek [83.27.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~mono [83.10.153.*]
    jak powstał mietek???? z przeterminowanych tabletek.....
    a ty z dziurawej gumy... jak by gra byla dobra to by dzialala na wszystkim...
  • Re: CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~Black85 [83.14.246.*]
    Weź wyjdź stąd! Ile razy mamy Ci pisać?! miętek, po kiego grzyba tu siedzisz jak tak wszystko wg Ciebie jest tutaj złe? wytłumacz po co? Po co się wypowiadasz o grze o której nie masz pojęcia? w ogole o grach nie masz zielonego pojęcia! już nie raz  wykazałeś się zerową wiedzą na temat vivid! Sprzedałeś za 5 zł i Cię ciśnie, że tu jest już ponad 8zł? :)
    siedze tu po to zeby was denerwowac :D:D:D:D i nikt mi tego nie zabroni wolny kraj...
  • Re: CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~Rafitron [77.65.57.*]
    Płaczki widzieliscie jaka dzis masakra na całym parkiecie eh Wy Wy
  • Re: CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~rew [46.151.72.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    bede osloda dla tych co kupowali powyzej 8.50:D:D:D:D
  • Re: CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~MAJOR [31.175.101.*]
    Dnia 2015-11-23 o godz. 15:48 ~mietek napisał(a):
    > a ty z dziurawej gumy... jak by gra byla dobra to by dzialala na wszystkim...

To sam zrób grę o takiej oprawie graficznej, która pracuje na takich silnikach aby działała ci jeszcze na noki 3310 ... Co za łeb.

Temat się rozwinął jednak ciągle te same osoby... Mietek taki aktywny... pewnie już ci brakuje nowych numerów IP cvo?

Może niech każdy kto posiada akcje może wyda na ta grę choć 1 grosz/ na 1 akcję .... Wystarczy !
    Cwaniaki typu Mietki również mogą się dołączyć, im więcej tym lepiej.. Tzw grubasy moga się zrzucić wydając 1 grosz na ich akcje .. jaka fajna pula zasiliłaby Vivid ? Przy tak przejrzystej spółce uważacie , że tych wpłat nigdzie nie zaksięgują i nie będzie to widoczne nawet wcześniej niż w wynikach kwartalnych ?

Myślę , że to prosty rozsądny pomysł... Co wy na to .... AKCJ0NARIUSZE ?

Major trzeba przyznac masz racje a ta kasa pozniej wroci do nas w postaci dywidendy np... ja wydalem przez weekend 30zl na RB2... i nie wydam wiecej bo mi sie gra nie podoba...
  • Re: CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~MAJOR [31.175.101.*]
    Dnia 2015-11-23 o godz. 16:48 ~mietek napisał(a):
    > Major trzeba przyznac masz racje a ta kasa pozniej wroci do nas w postaci dywidendy np... ja wydalem przez weekend 30zl na RB2... i nie wydam wiecej bo mi sie gra nie podoba...

Gusta i guściki . Gra z tej tematyki jak ktoś lubi... Chyba obecnie nie ma lepszej...

A gra zarobi sporo ...

• Re: CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~Tajemniczy_Don_Pedro [89.72.26.*]
    Ten post.... dziecinada. Mam akcje CCC, to kupuję buty których nie potrzebuję, albo akcje banku, to mam sobie w nim wziąć ekstra kredyt, mam akcje Ronsona, to mam sobiew mieszkanie kupić, itd., itp. Żenuła :/
  • Re: CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~woja [94.254.209.*]
    Niekoniecznie... Jak kredyt czy buty mają duży wpływ na wynik. Tutaj masz większy wpływ na to i duuzo wieksza szansa na to że będzie miało to przełożenie naszybki wynik który z pewnością ma wpływ na kurs... Nie porównuj banku do developera gier BO TO ZUPEŁNIE INNE BRANŻE. Nie widzisz jak każdy tutaj na słupki patrzy? Grupa ludzi będzie miała wpływ. Na marginesie ciebie chłopie czasami widać, widać również jak udzielasz się naganiajaco... Czy to dziecinada? Zwykły logiczny pomysł, rzucone hasło.... Ogarnij się chłopcze!
  • Re: CHCECIE KURS WYSOKO ?!!!!!! Autor: ~Tajemniczy_Don_Pedro [89.72.26.*]
    Pokaż mi gdzie i w jaki sposób "naganiam", w jedną, czy w drugą stronę... ?
[x]
VIVID -0,62% 0,65 2026-04-10 16:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.