wydzwania do mnie taki analityk i mnie namawia na opcje bilarne wiem o co chodzi i takie tam... , jak wpłacę 5000 to dostane opiekuna i on ma zysk wtedy kiedy ja zarabiam a nie odwrotnie.. dodatkowo dają bonus 1500na start . Mam prośbę czy ten broker jest dobry i nie ma rezyka wypłat kasy..?
jeżeli to taka maszynka do robienia siana, to dlaczego ten analityk nie weźmie sobie sam nie zainwestuje swoich 5000? powiedz mu, żeby tak zrobił to wtedy dostanie opiekuna i będzie miał 100% zysku dla siebie a nie tylko jakiś % ochłap od twoich zarobków myśle, że to go przekona ;) i rzuci prace analityka
masz rację wyczytałem że za zwerbowanie osoby "przyjaciela tak piszą" jest 20% od wkładu tej osoby !!! to już wiem dlaczego mu tak zależy ? dostanie za moje 5000 aż 1000zł za namawianie mnie !!! po za tym poczytałem trochę , firma na Cyprze ,sprawdziłem przelewy wychodzące do mnie idą 5-7 dni , duży formularz do wypełnienia i czekanie aż łaskawie zatwierdzą moją wypłatę z moimi pieniędzmi , może się mylę ale lepiej dmuchać na zimno... stracić kasę jest najprościej a zarobić trudno...
Jak chcesz potem wyplakiwac tutaj swoje zale to koniecznie mu daj te 5 tys. Tak na logike, jesli ktos oferuje Ci cos takiego i nachalnie to robi to jasne ze chce Cie wpakowac na mine...
Nie jestem z tych by na forum tu wypłakiwać swoje żale ale dzięki. Miałbym pretensję tylko do siebie. Lepiej nie zarobić niż stracić .Pozdr. odmówię mu dzisiaj , nie będzie zadowolony.
jest czesto problem z odzyskaniem kasy w polsce a coz dopiero na jakims cyprze czy innego rodzaju cudakow ktorych pelno w ofertach zasada pierwsza takie ryzyko jaki broker