• Msm prośbę... Autor: zxc1974 [188.33.91.*]
    wydzwania do mnie taki analityk i mnie namawia na opcje bilarne wiem o co chodzi i takie tam... , jak wpłacę 5000 to dostane opiekuna i on ma zysk wtedy kiedy ja zarabiam a nie odwrotnie.. dodatkowo dają bonus 1500na start . Mam prośbę czy ten broker jest dobry i nie ma rezyka wypłat kasy..?
  • Re: Msm prośbę... Autor: zxc1974 [188.33.91.*]
    link zapomniałem http://www.nobleoption.com/pl/
  • Re: Msm prośbę... Autor: ~dolarek [79.69.70.*]
    jeżeli to taka maszynka do robienia siana, to dlaczego ten analityk nie weźmie sobie sam nie zainwestuje swoich 5000?
    powiedz mu, żeby tak zrobił to wtedy dostanie opiekuna i będzie miał 100% zysku dla siebie a nie tylko jakiś % ochłap od twoich zarobków
    myśle, że to go przekona ;) i rzuci prace analityka
  • Re: Mam prośbę... Autor: zxc1974 [188.33.58.*]
    masz rację wyczytałem że za zwerbowanie osoby "przyjaciela tak piszą" jest 20% od wkładu tej osoby !!! to już wiem dlaczego mu tak zależy ? dostanie za moje 5000 aż 1000zł za namawianie mnie !!! po za tym poczytałem trochę , firma na Cyprze ,sprawdziłem przelewy wychodzące do mnie idą 5-7 dni , duży formularz do wypełnienia i czekanie aż łaskawie zatwierdzą moją wypłatę z moimi pieniędzmi , może się mylę ale lepiej dmuchać na zimno...
    stracić kasę jest najprościej a zarobić trudno...
  • Re: Mam prośbę... Autor: ~JP [78.9.3.*]
    Jak chcesz potem wyplakiwac tutaj swoje zale to koniecznie mu daj te 5 tys. Tak na logike, jesli ktos oferuje Ci cos takiego i nachalnie to robi to jasne ze chce Cie wpakowac na mine...
  • Re: Mam prośbę... Autor: zxc1974 [188.33.83.*]
    Nie jestem z tych by na forum tu wypłakiwać swoje żale ale dzięki. Miałbym pretensję tylko do siebie. Lepiej nie zarobić niż stracić .Pozdr. odmówię mu dzisiaj , nie będzie zadowolony.
  • Re: Mam prośbę... Autor: ~bax [31.179.22.*]
    jest czesto problem z odzyskaniem kasy w polsce a coz dopiero na jakims cyprze czy innego rodzaju cudakow ktorych pelno w ofertach
    zasada pierwsza takie ryzyko jaki broker