• comarch Autor: ~wmich [194.1.254.*]
    Pan Prezes jeżeli jest glównym udziałowcem firmy to kasę powinien mieć głównie z dywidendy . Biorąc 8 mln pensji jako prezes robi w konia mniejszościowych akcjonariuszywmk
  • Re: comarch Autor: ~prawda [94.254.145.*]
    Uważaj co piszesz, bo dostaniesz opiernicz od melepeciaźy. Którzy twierdzą, że jak pan prezes jest właścicielem spółki to może doić ją ile chce.
  • Re: comarch Autor: ~Andrzej [94.254.129.*]
    Bo może. Może z nią zrobić co zechce. Może rozdać własne akcje pracownikom. Może obniżyć wynagrodzenia (poprzez wypowiedzenie warunków), może podwyższyć wynagrodzenia, może nie robić nic w tym kierunku. Pracownicy nie muszą się na to godzić. Mogą odejść, wtedy prezes zacznie się zastanawiać. Inni mogą odejść założyć własną firmę i konkurować z prezesem, mogą podbierać mu pracowników ... inni także mogą zrobić co zechcą ze sobą i własnym majątkiem : )))) Nie rozumiem o czym jest mowa ? : )))) Gdyby prezes pobierał ekstra premię ze spółki skarbu państwa to sam protestowałbym, ale on na to zapracował, miał pomysł na biznes, a teraz o niego dba i rozwija : ))) Arcyniepoważne są wpisy - prezes wziął 8 mln. premii, albo jest w RN to powinien mieć tylko dietę, albo powinien otrzymywać tylko dywidendę ... szanowni forumowicze, prośba na zaś, nie zaglądajcie innym do portfela, to brzydko wygląda i źle świadczy, pozdrawiam, Andrzej - nigdy nie pracował w Comarchu i chyba raczej już nie będzie mieć okazji.
  • Re: comarch Autor: ~Prawda [94.254.145.*]
    Andrzej! Za dużo wciągniętych kresek do nosa albo ktoś ci sprzedał zwykły proszek do prania!Zmień dostawce.
  • Re: comarch Autor: ~Andrzej [89.71.81.*]
    I po co te złości. Nie wpadaj w taki stan i nie załamuj się autorze "Prawda". Zerknij na mnie, ja nikogo nie obrażam. Innym też polecam nie obrażać, popatrzeć w lustro i wziąć się do roboty zamiast wpadać w smutny nastrój przeplatany złością. Prawdo! nie smuć się, nie załamuj, trzymam za ciebie kciuki. Wiem, że poradzisz sobie, wstań z kolan i weź się w garść, trzymam b.mocno kciuki, wg mnie jesteś silny lecz trochę zagubiony - kibicuję Ci abyś pozbierał się emocjonalnie, pozdrawiam przed świętami. Andrzej : )))

[x]
COMARCH 1,97% 331,00 2024-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.