Tak śmiesznego sposobu na zbicie kursu na Tfonie jeszcze nie widziałem:))) Widac wyczerpują się pomysły ale to kolejne potwierdzenie przyszłego zachowania kursu.
a ja co mam powiedzieć jak jestem tu ubrany po 4.95zł i to sporym pakietem , a nie mam niestety już kasy na uśrednianie , jak patrze na rachunek to krew mnie zalewa, ,taka strata.
Spoko. Ja też kupowałem po 4, po 5 i 6 i poniżej 3. . Srednia 4,1 ale poniżej 6 nawet nie myślę wystawiać. A mam chyba więcej, bo ponad 20k. Pozdrawiam
I jeszcze jedno. Z szafy trupy wywalone i myslę, że za jakiś nieokreślony czas jednak będzie skup akcji w celu umożenia. Wpadnę za parę miesięcy na forum to skomentuję ponownie. Pozdrawiam wytrwałych.
A no nie Panowie dla Was to tylko PANOVA:))) Tak serio to właściwie nie ma znaczenia teraz dla was to, ile jesteście poniżej sredniej ceny zakupu tylko czy waszym zdaniem cena akcji Tfona w pewnym terminie w którym chcecie koniecznie spieniężyć akcje będzie wyższa, niższa i o ile i czy macie lepszą alternatywę i przeskok na coś co pozwoli wam się szybciej odkuć:) Paradoksalnie dla Was trzymanie teraz akcji chyba jest najłatwiejszą decyzją. W trudniejszej sytuacji jest leszcz PANOVA który chciałby kupić, wieży że będzie rosło ale wije się o nie kupił Tfona taniej:)) Tacy zawsze kupują drożej...