• MUZYKA GRA!!! Autor: ~forek [79.188.13.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/761238,arrinera-sa-premiera-wyscigowej-arrinery-hussarya-gt4-
  • Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~rycerz [31.183.218.*]
    Witaj Forek, biorąc pod uwagę info jak i informacje z profilu Arrinei z FB, ja to widze tak.

Mają ukończoną wersję drogową Arrinera Hussarya - Test Car, na podstawie której będą tworzyć egzemplarze do sprzedaży (stąd ten "Test Car" bo to gotowy prototyp, baza do produkcji reszty pojazdów) - prezentowany obecnie na Targach Moto Show.

Prócz tego, mają gotową wersję wyścigową Arrinera Hussarya GT4, która swoją prezentację będzie miała 18 stycznia w Birmingham, a prócz tego wystartuje tam w wyścigach w formule Open (info z profilu na FB)

Dla mnie to pozytywne informacje, a Ty jak to widzisz? :)

Pozdrawiam
  • Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~forek [176.221.125.*]
    Hej, moim zdaniem same akcje erne powinny w wynikach pójść w górę, a sama arrinera, no cóż..samochód w obu wersjach w styczniu mówi sam za siebie!!!
  • Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~erne [78.131.195.*]
    hej!
    po wynikach poznamy,tylko że obligi trzeba płacić więc czas na emisję .
    emisja na erne po 5 zł( pod tematy arrinera i nanostal)
    I WTEDY NIE BĘDZIEMY SIĘ MARTWIĆ O PROJEKT ARRINERA HUSSATYA.

PANIE PREZESIE, PROSIMY
  • Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~forek [176.221.125.*]
    Nie wiem dlaczego :) ale jestem wyjątkowo spokojny o wyniki a jak już pisałem przed i po birmingham bedzie znow ujadanie, abo to a bo tamto. Zesra sie bida i bedzie płakać!

• Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~mr [94.42.23.*]
    Kuich dawaj nową makulaturę może znów upchasz jeleniom .Na co czekasz papier tani .ty fenomenie światowy
  • Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~ja [83.7.67.*]
    z kim siena lby pozamienialiście? pokazali wam jeżdżące samochody? czemu nie sprzedali jeszcze żadnej sztuki? nikt tego skłądaka nie kupi bo po pierwsze to skłądak a po drugie tylko wirtualny.
  • Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~muzyk [5.172.238.*]
    Dnia 2015-11-21 o godz. 21:06 ~ja napisał(a):
    > z kim siena lby pozamienialiście? pokazali wam jeżdżące samochody? czemu nie sprzedali jeszcze żadnej sztuki? nikt tego skłądaka nie kupi bo po pierwsze to skłądak a po drugie tylko wirtualny.

Nie pokazali i nie pokażą. Nie produkowali i nigdy nie wyprodukują bo rzeczywistość zweryfikowała by nieudaczników, którzy w swojej karierze nie zbudowali nawet taczki.
    Oni zarabiają na sprzedaży kitu, a nie na produkcji samochodów.
  • Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~Venomaniack [83.20.56.*]
    przecież tu ujadają pieski bez akcji, krttorzy     liczyli na tanie zakupy a karawana niestety jutro szybko im ucieknie
  • Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~ja [212.160.172.*]
    byle ta karawana nie uciekala tak jak idzie produkcja tych "supersamochodów"
  • Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~ClassyIssue [83.5.207.*]
    Eh, jak sie to kisi cały czas... To wręcz niesamowite :o
  • Re: MUZYKA GRA!!! Autor: ~ja [212.160.172.*]
    i chyba juz muzyka nie gra...
    preziuo musi wymyslić nową bajke że cos juz"prwei" skończyli.
[x]
ERNE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.