• akcjonariat Autor: ~PiS-kacz [62.182.150.*]
    Gościu - zamiast ciągle mieszać zabierz bynajmniej te S po 2,59 i 2,66 - być może , że inne też , bo wyrażnie widać tu kombinacje !
  • Re: akcjonariat Autor: ~PiS-kacz [62.182.150.*]
    No i mamy gnidę !!!
    Celowe uwalenie 1szt. na koniec dnia !
    Nie oddawać , bo ta sama menda miesza i blokuje ew.wzrosty !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.159.159.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    UWAGA -powrócił prymityw z prostackimi zagrywkami !!!
    Sorry , chyba poważny ynvestor zaczyna skup od niskich poziomów

• Re: akcjonariat Autor: ~rychu [83.31.209.*]
    bedzie dobrze w poniedziałek obroty wzrosną o 100%
  • Re: akcjonariat Autor: ~1111111111 [77.115.13.*]
    nie o 100 tylko o 1000000000000000 % ,,,,,,,,,,,powodzenia bedzie dobrze a może nawet lepiej
  • Re: akcjonariat Autor: ~nano [188.116.35.*]
    Obroty obrotami ale niech kurs rośnie.
  • Re: akcjonariat Autor: ~1111111111111 [77.115.13.*]
    mówiłem że bedzie dobrze a nikt nie wierzył ,,,,,,,,,,
    A byłoby jeszcze lepiej , gdyby ten pajac (160 x 2,67)nie kombinował z ukrytym !
    Po 2,59 zabrano mu na dzień dobry , ale widać to nie wszystko

• Re: akcjonariat Autor: ~1111111111 [37.248.90.*]
    zaraz mu się zabierze reszte i po sprawie a przy tych prognozach nie odkupi nizej
  • Re: akcjonariat Autor: ~wojtek [37.248.90.*]
    zresztą ile on ich tam może mieć ????????????????????????
  • Re: akcjonariat Autor: ~rychu [83.6.155.*]
    ale prognoz nikt nie widział-wie o jakich piszesz?
    To co - atak na 3 zeta ?
  • Re: akcjonariat Autor: ~rychu [217.99.0.*]
    no i mamy atak na 3 zł
    Taka sesja , ale gdyby pościągali S na koniec dnia , to bynajmniej obroniłby kurs no i lepszy start na jutro
    Ale , czy ktoś pomyśli ?
    nie ma dobrych wiesci, wiec z 3 mln straty jak ma rosnąc
    A gdzie ty o tych stratach wyczytałeś ?
    A gdzie nijaki Wojtek - czyli 111111111111111111 ?
    on nie ma nic ciekawego do powiedzenia
    Pytałem ciebie rychu - skąd wziąłeś info.o tej stracie ?
    przeczytaj raport
    Rychu - Raport to już dawno wszyscy czytali -jedni się z tym pogodzili , a inni oddali - ty celowo do tego wracasz , aby dalej szczuć
    Dziwi mnie co ty tu jeszcze robisz , skoro coś ci nie pasuje ?
    Niby NANO be , a dalej tu jesteś i ciągle coś mieszasz
    Śmierdzi mi to i zaczynam podejrzewać , że to ty do tego kursu przykładasz łapę !
    dziwne, najpierw dopytujesz skąd wiem o stracie, a za chwile oskarzasz mnie że to ja stoje za ... no własnie za czym:
    zwalam kurs 1 akcją przy "astronomicznych" obrotach wynoszacych bagatela .... 2 (słownie:dwie sztuki) akcji????????
    jakbym chciał przyłozyć łapę do kurs byłby znacznie ponizej 2zł.
    a jestem tu ponieważ mam akcje kupione wczesniej jeszcze przed katastroficznym raportem za II q wiec zapewnie domyslasz się kupiłem po cenie znacznie wyższej i wkurza mnie że tak dali d...y na -3mln (trzy miliony) a liczyłem na poprawe wyników!
    czy ja cos wymyslam, nie, wpisuje fakty: tak jak strata 3mln czy brak mozliwosci doczkania sie info o ktorym wspominał 111111111111 pare miesiecy wstecz i jakos nic nie slychac???
    obroty są kiepskie i brak dobrego info nie wpłynie na wzrost mimo ze niektórzy stosuja kółko wzajemnej adoracji do ktorych pewnie i ty nalezysz.
    pozdrawiam

Do kółka należę z racji posiadanych akcji , dlatego nie walę sam sobie do kieszeni !
    Obroty są małe to prawda
    Raport nie powalił zachwytem to fakt
    Zapewne wszyscy liczą na zaksięgowanie kasy za wyk.roboty w Podkarpackim i Lubelskim , dlatego tu tkwią .
    Ale komuś wyraźnie zależy , aby tu nawet pozornie cena nie odskoczyła w górę , choć niejednokrotnie była taka okazja !!!
    Pozdrawiam
  • Re: akcjonariat Autor: ~Pis-kacz [62.182.150.*]
    Moim zdaniem akcjonariat Nanotela to najgorszy akcjonariat w mojej kilkuletniej przygodzie z rożnymi spółkami na GPW
    Tu pomijając już wszelkie ewidentne błędy zarządzajacych , które głośno wytyka się na porządku dziennym - strzela się w własną stopę - opluwa się własną inwestycję szkodząc sobie i pozostalym !
    Tu nie potrafią spokojnie wyjść z akcji bez szkody dla innych !
    Tu niedba się nawet o własne interesy wyk. nawet pozorne ruchy celem spowolnienia spadkow !
    Tu upierdliwymi zleceniami S nawet nie daje się szansy i do skutku blokuje się nawet pozorne wzrosty !
    Tu nie potrafią wycować zleceń na S w końcówce sesji , ani podbić kursu celem nawet własnej obrony , oraz lepszego startu z wyższych poziomow w kolejnych notowaniach , co jest normalnym i bardzo często stosowanym manewrem wśród akcjonariuszy , którym zależy na powodzeniu własnej inwestycji !!!
    Przykładów głupoty niektórych akcjonariuszy jest znacznie więcej , ale widać JAKA FIRMA TAKI AKCJONARIAT !!! - bez obrazy
    P.s Trzymam papiery z wiarą w poprawę sytuacji w NANO....., choć wykres ewidentenie odzwierciedla przede wszystkim poczynania zarządu , ale też przy dużej "pomocy" - (czyt. głupoty ) niektórych akcjonariuszy !!!
    Pozdrawiam

• Re: akcjonariat Autor: ~santa [83.28.195.*]
    ...jaka glupota akcjonariuszy...

to budowlanka .. juz poplyneli,,,skoro nei maja kasy na obligacje to i na pensje dla zalogi tez niema...
    moim zdaniem to koniec smieciucha
  • Re: akcjonariat Autor: ~pis-kacz [62.182.150.*]
    j.w
  • Re: akcjonariat Autor: ~pis-kacz [62.182.150.*]
    Niektórych "przestrugało" - puściły zwieracze - oby tym z opisu powyżej. Czas pokaże kto pozostał i co zrobi zarząd w tej sytuacji?

[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.