• wypowiedzenie najmu. Autor: ~kumaty [213.162.68.*]
    Lokalu wescie isic przez Vistra Sarl (15 Rue. Eduatd Steichen) z dniem 22.05.2015 !!

"immobiliesierung" raczej nie bedzie.-nie ustalono powiernka na rejstracje i "przechowanie" acji w Luxemburgu.

Do dzisiaj data rocznego WZA nie jest znana!!??
    a wiec wszystko wskazuje ze westa" opuszcza " Luxemburg.

czy tez wasiawskiego bannana?

panie posle Dzienzerski obronco ucisnionych ukrainskich --frankowiczow- i dzielnie walczacym "o dobre praktyki" ukrainskiego systemu bankowego-szepnij pan co swemu
    podwladnemu/ Nikytyn/ aby raczyl skrobnac jaki "komunikat"
    no chyba ze wspolnie pojeliscie joz decyzje o "zpuszczenie " westy isic w "kijowski kanal" oczywiscie z polskim acjonarjatem.ot brtatanki?

• Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~wojtek [94.254.193.*]
    ,,mamy prawie grudzień ,nic kompletnie nie wiemy,,co z depozytem? Co planują ? Albo czego nie? Jak to w zyciu--- wystarczy po prostu napisać,,no ale widać dla nich to za wiele,,pozdrowienia dla starej gwardi,
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~sylwuś [83.8.212.*]
    a ja mysle ze wyprowadzili prod do rosji , robia swoje , tam nasze prawo nie siega a ich produkty ida na potege ...
    Jasna sprawa,,klepią weste w Kursku na maszynach wywiezionych z dnietropietrowska,,powinni podać info o depozycie,nasi o wycofaniu tych akcji albo przeniesieniu,,a tu od nikogo ni widu ni słychu,,akumulatorki się sprzedają ,kurs zawieszony a my snujemy domysły,,faktycznie trzeba się zebrać z akcjami ile kto ma i napisać do stowarzyszenia inwestorów indywidualnych,,dziwnie to wygląda,,na co czekają??
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~zeno [178.216.139.*]
    mam 90 tyś , katowice -przyjade w każde miejsce w polsce na takie spotkanie
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~jandzban [88.156.9.*]
    O zeno, chyba co dołek to dokupowałeś ? Można widzieć ile ostatecznie średnio wyszedł Tobie ten pakiet?
    ok 60 kilo
    40koła jestem za a moze wynajac prawnika ?
    Dobry pomysl,,też jestem za,,jest nas tylu ze prawnik wyjdzie grosze,,ja w tygodniu napisze jeszcze raz do dzerdzenskiego ,,zobaczymy czy coś odpisze o zadzwonię tam,,ciekawe czy ktoś odbierze,,jeżeli uzyskam jakieś informacje,,napisze na forum,,trzeba bedzie zebrać ludzi,,zobaczymy ile mamy razem akcji i wynająć prawnika ,,wszystko,,niech on ich pyta,,,do początku grudnia poczekajmy a ja jeszcze sprobuje tam potarabanic telefonami i na meile,,pozdr
    no . wojtku to spróbuj tam podziałać , ale myśle że trzeba sie jakoś zgrać i uderzyć , myśle że 5% byśmy zebrali wtedy szło by powalczyć z ukraincem
    p. wojtku jest pan z t-miasta ? mam tam kolege z finansow , ma firme doradcza , moze z nim zagadamy ?
    jak co to sie dołączam do was , moge udokumentować posiadanie 90kilo akcji i spisać umowę -jakiś procent od odzyskanego kapitału
    Tak z Gdańska,,jestem otwarty,,nie pan,jeszcze trochę dystansu do zycia zostało :)). Musimy próg przekroczyć ,coś ponad dwa miliony akcji,,brałem udział w kilku walnych,,dawaliśmy pełnomocnictwa,ksera czy też skany dokumentów i ilość akcji jakie dany akcjonariusz posiada i myślę ze z prawnikiem zeby zadał pytania podobny scenariusz,,myślę ze jak do 5 czy tez 10 grudnia jak nie puszcza komunikatu to trzeba działać ,,zbierzemy się bez problemu z akcjami,,prawie dwa miliony się zebrały jak był klub9'99 czy jakoś tak ,,mam nadzieje ze ta osoba miaka czyste intencje ,,mi to wyglądało na akcje ing,,i po to to było zeby ktoś miak na tacy ilość akcji i zlecenia,,zeby wiedzieć jak kręcić kursem ,,,pozdr
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~dario [89.206.8.*]
    Mam 10 kilo dolaczam sie

• Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~Brt [94.254.193.*]
    55 kg - może coś się uda uratować. Do stracenia na tej spółce nic nie ma już. Próbować warto
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~Baks [61.142.209.*]
    Mam 13 tys,
    Jakby cos, to prose o kontakt na forum
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~jatoja [89.69.157.*]
    mam 37289 akcji
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~margo [83.24.32.*]
    Dnia 2015-12-22 o godz. 12:40 ~jatoja napisał(a):
    > mam 37289 akcji

Witam wszystkich,jestem z Malopolski ,mam 65 tys
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~zzz [78.88.176.*]
    Mam 41 kilo jestem z Wami....
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~wojtek [94.254.192.*]
    Musimy miec gdzieś dwa miliony razem ,,ja mam.ponad 200 tyś akcji moze około 240 tyś,jakby były po 12 złotych to nowy rok byłby całkiem całkiem ,,:)))) ale dzerdzenscy nie głupie,,ciekawe jak tam ojciec ze swoim pakietem ,,opchnie go ruskim?",,pozdr
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~on [185.63.108.*]
    mam ok 11 tys akcji
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~qq [83.4.253.*]
    Ja mam 15tys. ...
    a poza tym - tyleż samo życzeń dla akcjonariuszy Westy - oby nie wysłanych w kosmiczny niebyt a wysłuchany przez kogoś odpowiedniego.
    Niech dobry los wreszcie się do nas uśmiechnie i sprawi, że spełnią się nasze życzenia na Nowy 2016 Rok!!!
    ja mam 90 kilo i jedno życzenie , niech putler zrzuci na tą ukrainska cholote kilka świątecznych bombek , następnie zaorał i posiał tam trawe
  • Re: wypowiedzenie najmu. Autor: ~kortes [212.96.244.*]
    Akurat kwestie związane z wypowiedzeniem najmu to naprawdę trudny temat, ale poczytajcie - link 
    Każdy przypadek jest inny, duże znaczenie ma treść umowy. Niekiedy właściciel mieszkania naprawdę sam sobie generuje potężne problemy. Ale to sporadyczne przypadku, większość ludzi już pilnuje tych umów.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,08 2015-10-30 13:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.