Lokalu wescie isic przez Vistra Sarl (15 Rue. Eduatd Steichen) z dniem 22.05.2015 !!
"immobiliesierung" raczej nie bedzie.-nie ustalono powiernka na rejstracje i "przechowanie" acji w Luxemburgu.
Do dzisiaj data rocznego WZA nie jest znana!!?? a wiec wszystko wskazuje ze westa" opuszcza " Luxemburg.
czy tez wasiawskiego bannana?
panie posle Dzienzerski obronco ucisnionych ukrainskich --frankowiczow- i dzielnie walczacym "o dobre praktyki" ukrainskiego systemu bankowego-szepnij pan co swemu podwladnemu/ Nikytyn/ aby raczyl skrobnac jaki "komunikat" no chyba ze wspolnie pojeliscie joz decyzje o "zpuszczenie " westy isic w "kijowski kanal" oczywiscie z polskim acjonarjatem.ot brtatanki?
,,mamy prawie grudzień ,nic kompletnie nie wiemy,,co z depozytem? Co planują ? Albo czego nie? Jak to w zyciu--- wystarczy po prostu napisać,,no ale widać dla nich to za wiele,,pozdrowienia dla starej gwardi,
Jasna sprawa,,klepią weste w Kursku na maszynach wywiezionych z dnietropietrowska,,powinni podać info o depozycie,nasi o wycofaniu tych akcji albo przeniesieniu,,a tu od nikogo ni widu ni słychu,,akumulatorki się sprzedają ,kurs zawieszony a my snujemy domysły,,faktycznie trzeba się zebrać z akcjami ile kto ma i napisać do stowarzyszenia inwestorów indywidualnych,,dziwnie to wygląda,,na co czekają??
Dobry pomysl,,też jestem za,,jest nas tylu ze prawnik wyjdzie grosze,,ja w tygodniu napisze jeszcze raz do dzerdzenskiego ,,zobaczymy czy coś odpisze o zadzwonię tam,,ciekawe czy ktoś odbierze,,jeżeli uzyskam jakieś informacje,,napisze na forum,,trzeba bedzie zebrać ludzi,,zobaczymy ile mamy razem akcji i wynająć prawnika ,,wszystko,,niech on ich pyta,,,do początku grudnia poczekajmy a ja jeszcze sprobuje tam potarabanic telefonami i na meile,,pozdr
Tak z Gdańska,,jestem otwarty,,nie pan,jeszcze trochę dystansu do zycia zostało :)). Musimy próg przekroczyć ,coś ponad dwa miliony akcji,,brałem udział w kilku walnych,,dawaliśmy pełnomocnictwa,ksera czy też skany dokumentów i ilość akcji jakie dany akcjonariusz posiada i myślę ze z prawnikiem zeby zadał pytania podobny scenariusz,,myślę ze jak do 5 czy tez 10 grudnia jak nie puszcza komunikatu to trzeba działać ,,zbierzemy się bez problemu z akcjami,,prawie dwa miliony się zebrały jak był klub9'99 czy jakoś tak ,,mam nadzieje ze ta osoba miaka czyste intencje ,,mi to wyglądało na akcje ing,,i po to to było zeby ktoś miak na tacy ilość akcji i zlecenia,,zeby wiedzieć jak kręcić kursem ,,,pozdr
Musimy miec gdzieś dwa miliony razem ,,ja mam.ponad 200 tyś akcji moze około 240 tyś,jakby były po 12 złotych to nowy rok byłby całkiem całkiem ,,:)))) ale dzerdzenscy nie głupie,,ciekawe jak tam ojciec ze swoim pakietem ,,opchnie go ruskim?",,pozdr
Ja mam 15tys. ... a poza tym - tyleż samo życzeń dla akcjonariuszy Westy - oby nie wysłanych w kosmiczny niebyt a wysłuchany przez kogoś odpowiedniego. Niech dobry los wreszcie się do nas uśmiechnie i sprawi, że spełnią się nasze życzenia na Nowy 2016 Rok!!!
Akurat kwestie związane z wypowiedzeniem najmu to naprawdę trudny temat, ale poczytajcie - link Każdy przypadek jest inny, duże znaczenie ma treść umowy. Niekiedy właściciel mieszkania naprawdę sam sobie generuje potężne problemy. Ale to sporadyczne przypadku, większość ludzi już pilnuje tych umów.