Witam cie Kolego :) Ładnie w Tej Wawie Macie :) nie spotkałem cię w żadbym Lambo :) he wracajac do wątku i daxa poki fibo 23 trzyma to zmian niet i korekty tez niet po kolei 865 pusci zjada pod 800-790 jak juz to pusci to pidka sporo glebiej a moze nawet na 660 to jest moje zdanie na 680 wsparcie mamy i nie mowie o fibo http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=3&u=14987842 i powiedz mi czy podobnie myslisz?? jak krotka i wykres 2 h ... http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=120&u=14987842
no i te wyjscie zdecydowane nad 10.530 to juz daje do myslenia ze te 279 otem 431 I WYDAJE NI SIE ZE JAKBY POSZLI DO GORY TO TE 431 POWINNO ZATRZYMAC ALE NA RAZIE NIE MA CO PATRZEC NA TO BO LINIA CZERWONA WYRAZNIE TRZYMAAAA NA 2 CZY 4 H MOIM
dobrze ze jedna choc zgasilem bo 2ga mi wywalilo na noc nara nie wiem czemu ale nie wszedlem na wyzej 11040 choc moglem ale spanikowalem ciut brrrrrrr ustawilem oczek moze w nocy zalapie zmykam nudny dzien
ale tak czy siak mamy juz wykres inny czerwona lub juz zielen opor http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=360&u=14538390 tez tak mysle ze jutro bedzie luka ale co jak jutro azja pociagnie moze i luki nie byc a 11100 np czemu nie teraz jak wyjda z czerwonego to juz spora kontrolka bo moga sporo wyzej tak jak i sp500
I DLATEGO TO PUSCILEM BO NIE BARDZO MI SIE CHCE W NOCY TYRAC A DELIKATNIE ZNUDZILO MI SIE JUZ wchodze jesli to polowkami ostatnio bo za dobrze szlo nara
nie wyglada mi to na podejscie pod 11.100 i spadek ja widze najpierw atak na 11.285 jak to pusci to atak na 11.403 i patrzac na krotka to niby poszla 5 ale wedlug mnie idzie dopiero 3 z wybisciem i pojsciem pod 11.270 potem korekte pod 11.100 i atak na 11.403 pozdro stary byku tez ide w kime
niby jest tak ja mowisz z tymi oporami ale zauwazylem ze jak gniota na daxie 2-3 dni przy szczycie badz dolku to wlasnie w tych miejcach najwiecej stopy strzelaja wycinaja i robia swoje i nie wracaja jakis czas zobaczymy tutaj mi nie wyglada na jakies dluzsze wybicie ale zaznaczam poki co nara spac ide
eL od 10970 wczoraj po 20:00 licząc na przebicie 11000. Ponieważ wyszli nad ten poziom, rozpoczynam procedurę buy and hold i czekam na rajd Św. Mikołaja. Mam nadzieję na 13000... ;-)
Mam na myśli połowę grudnia. Czemu 13000. Tak mi się wydaje, że przynajmniej do górnej bandy LT na tygodniowym... Oczywiście po drodze trochę skalpu w drugą stronę nie zaszkodzi od czasu do czasu, chociaż takie zabawy często źle się dla mnie kończą. Zamierzam potrzymać cierpliwie. Martwi mnie tylko sytuacja polityczna (ewentualne zamachy w Niemczech, oby nie!!!) no i zastanawia mimo wszystko przewrotna reakcja giełd Nowego Jorku na zbliżającą się podwyżkę. Póki co ona zamierza pomóc.
a wyjscie nad 11/503 to juz lekko wzrostowo ale jak maja isc do gory to wedlug mnie max to 11.700 ale najpierw niech poprzechodza to co w wpisie wczesniej napisalem to raz i wiadomo ze nie odrazu jakimis tam schodami 1!
dlatego kto nie umie grac na krotko to raczej BP bo pisalem w gore wlasnie moga pojsc bardzo ostro te 200 to spoko tez mi sie to nie podoba ale skubie bo zakladam ze sorki zdechna na tym podbiegu
ja tak jak mowilem nie gram poki co ale sobie wykresy maluje spogladam na tego daxa gbppln no i musze zaczac sie tego edka uczyc bo widze ze musze... czekam na 9 grudnia Bo mam Sprawe i moze po nowym roku wejde z jakimś kapitałem a jak jeszcze czegos nie bd rozumiał odpuszcze fx i tyle . Aczkolwiek mimo tego ze nie inwestuje odejsc nie moge ;/ nie wim czy to zle czy dobrze ... czy poprostu juz tak sie uparlem ze musze i tyle bo w koncu juz troche czasu tutaj spedzilem
to juz jest cos a zze ciezko ci odejsc to normalka ja tez czasem robie sobie przerwy ale dlugo nie wytrzymuje bo siedze w domu i nudze sie a mozna zarobic co do twego TMSu wczoraj ich skubnalem na dyszke to dzis przerwe sobie zrobili chyba bo nie ma wejscia tam ale nie mam tam dzis pozycji takze luzik
hihi Brawo ...!! Jak dla mnie Skubaj ich na Na maxa ile fabryka ci da i mozliwości z twoja glowa to powinienes im zabrac tyle zeby nie na zlotych piaskach mieli biuro tylko gdzie w kamienicy 2-pokojach :) sszma... No bax Ty siedzisz w tym 20 lat to u ciebie kloca zarobic dziennie do palec w d... a drugi juz nie powiem gdzie ,,, Powiedz mi po jakim czasie Ci to weszlo w nawyk ze wchodzisz i odazu widzisz ? zeby tego klocuszka zarobic ?
tego sie zawsze nie wyczuje tak jak wczoraj odpuscilem ski pisalem dlaczego i zaczalem w sumie od dzis i wcale nie wiem czy nie za wczesnie ale ski mam 145 i 150 bo to zostawilem wiec jestem z gory i teraz to juz mi latwiej bo jest 25 ale mocno jeszcze nie wchodzilem bo dalej obawiam sie tego choc 200