• Mieszane uczucia... Autor: ~john [86.111.114.*]
    Czy uważacie, że biorąc pod uwagę przejścia na tej spółce warto wyrzucić niż czekać do kolejnego wielomiesięcznego zawieszenia? Dziwne, że zarząd cały czas nie określił ceny emisyjnej...

Jaka macie opinię w tym zakresie?
  • Re: Mieszane uczucia... Autor: ~Mike [81.18.207.*]
    ja siedze na 8fo od poczatku 2014 i powiem tak... bardzo dlugo czekalem na poprzednie odwieszenie i potem mylalem, ze poleci w gore a jednak spadlo na łeb... teraz widze podobną sytuacje, jest podbitka ale za chwile bedzie wywalanie bo tak naprawde spolka nic nie robi... chwala Cagarze za to co zrobil ale kolejny raz juz nie chce byc zawieszony

• Re: Mieszane uczucia... Autor: ~Pablo [94.18.188.*]
    A ja ci powiem tak, kupuj poki jeszcze niska cena, a jak nie chcesz w ta spolke wchodzic to po co sie udzielasz na forum ??

Free float tak niski ze widziales wczoraj co bylo na TKO, a spojrz ile akcji bylo wystawionych na kupno.
  • Re: Mieszane uczucia... Autor: ~gepard [91.239.152.*]
    Tez mysle ze napompuja przynajmniej do 3 zl kwestia czasu
  • Re: Mieszane uczucia... Autor: ~mike [81.18.207.*]
    pablo chyba Cie troche pogielo... co to znaczy ze jak nie chce wchodzic to po co sie udzielam.. forum jest dla wszystkich i na temat formuly wiem duzo wiecej niz ty bo 2 lata siedze na tej spolce

juz widze podaż i zaraz bedziecie wywalac na wyscigi... tutaj nikt nie zainwestuje wiekszej kasy

• Re: Mieszane uczucia... Autor: ~kos [77.91.45.*]
    mike, - piszesz głupoty - te 9000 akcji zniknie przed otwarciem i polecimy w górę o 40%
  • Re: Mieszane uczucia... Autor: ~Ktoś [83.16.45.*]
    Ciekawe na jakim poziomie zaczną sypać ??
  • Re: Mieszane uczucia... Autor: ~kos [77.91.45.*]
    po tym co zrobiły nowe władze - wszystkie raporty i spełniły warunki gpw - ci co mają więcej akcji będą czekać na kilka zł, a maluczcy wystraszeni pewnie coś oddadzą - widać z arkusza, że większe zlecenia są bezpiecznie ustawione wyżej ; a ciekawe będą sesje już na ciągłych
    a tak ogólnie myślę, że pod kierownictwem P Cagary spółka przedstawi nową strategię rozwoju i to będzie decydowało o kursie
  • Re: Mieszane uczucia... Autor: ~Ktoś [83.16.45.*]
    Boję się tylko jednego, pisząc o"sypaniu" Jest kilka osób na pokładzie, którym nie na rękę są nowe władze. Nie wiadomo, czy tadeusz nie zacznie sypać i co z akacjami PMI... Oby dociągneli do kilku złotych. Mam wysoką średnią ;-)
  • Re: Mieszane uczucia... Autor: ~Pablo [94.18.188.*]
    Moim zdanie powinienes chyba sam sie troche odgiac zeby przestac pisac glupot. Nie wiesz ile tu siedze i dobrze.

W ramach odpowiedzi na twoje wypociny napisze jedne. Spojrz na kurs.

3maj sie.
  • Re: Mieszane uczucia... Autor: ~yanosik [78.31.215.*]
    Ja juz wczesniej pisalem ze Tamifast sprzedal 50k akcji pgp zeby dokupic za to 8formule po niskiej cenie.
  • Re: Mieszane uczucia... Autor: ~baca [83.7.197.*]
    No no możecie sobie pisać co chcecie . P. Cagara nie po to wyciągnął spółkę, żeby na niej stracić. A poszukajcie inf po ie brali Matyjas i inni. Jak się Wam nie chce szukać podpowiem !!!!! po ok 2,50 zł za papier i tyle. Róbta co chceta. !!!!!!!!!!!!
[x]
8FORMULA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.