Koniec mojej cierpliwości jadę zobaczyć zakłady w Pionkach I Starachowicach czy tam coś jest czy nie wyruszam jutro o 5 rano bo jak coś robia to z rana powinien tam być jakiś ruch. Skoro w raportach nic nie ujawniają to ja sam sobie ujawnię a nie tylko durne wizualizacje niby projektu na stronie głównej EZO.
Pionki powinny być bardziej zaawansowane według infa z EZO z 13.11.2015 za październik. Starachowice raczej stanęły z uwagi na brak kasy z PARPu. Ja byłem jakiś czas temu w Toruniu i na własne oczy widziałem że już sortowali śmieci. Udostępniałem fotki.
Nawet jak bedzie tam stalo miasto zlota to nic nie da ;/ Ale jak mozesz zrob kilka zdjec, a przynajmniej zdaj relacje. Mysle ze spadki potrwaja jeszcze max 5 sesji - do czasu az ten kto sypie akcjami wszystko sprzeda... A tym nizszy poziom tym szybciej sie wyprzedaje.... Jezeli nie ma zadnego trupa w szafie (a mam nadzieje, ze nie bo sam dzis zaczelem zaopatrywac sie w papier) To po wyczerpaniu sypacza nastapi stabilizacja z kierunkiem zielonym (ale jest to tylko moja opinia)
Najważniejsze ze udało mi się znaleźć lokalizacje w Starachowicach bo miałem z tym problem a tam adresu nie ma ale teraz wszystko wiem ze EZO powinno być pomiędzy starym a nowym zakładem CERRAD na zdjęciach googole jeszcze tego nie ma ale z pewnego dojścia wiem ze nowy Cerrad już stoi wiec EZO czemu nie??
Ok to czekamy ;) Jak sie posiada akcje to kolor czerwony nie jest milym kolorem.... ;/ Zawsze sie troche od tego wszystkiego oderwiesz i odstresujesz :D
myslę, że to co zobaczysz niewiele Ci da. Z zewnątrz zakłady są ukończone, do uruchomienia brakuje urządzeń technicznych które są w środku. Tam pewnie nikt Cię nie wpuści. Myślę że rozsądniajsza byłaby próba kontaktu z Zarządem. Kiedyś Pan Fenicki odpisywał mi na maile. Spróbuj zadzwonić.
Najlepiej bedzie napisac maila, aby zarzad odniosl sie do znacznego spadku kursu i wydal komunikat :D Ze nie ma to zwiazku z zadnymi strasznymi wydarzeniami w spolce :D Ja zakladu osobiscie nie widzialem...Ale moze podjade zobaczyc bo mieszkam w Toruniu :)