• Czekamy na cenę emisyjną Autor: imakler [130.255.156.*]
    Raport w porządku, pokazuje, że spółka działa normalnie, rozwija się, a nie jak jakieś twory nic nie robi...
    WK / akcje = 0,34zł czyli tak jak pisałem - powinniśmy mieć emisję w tych okolicach.

Głowa do góry, idą wzrosty!!!
  • Re: Czekamy na cenę emisyjną Autor: ~ssss [78.11.29.*]
    Nie sądzę, bo odkryłem, że ludzie nie potrafią czytać raportów. Dla nich liczy się tylko zyska/strata ze sprzedaży i to jest jedyna pozycją, którą czytają. Na podstawie tej wartości szacują wartość firmy.
  • Re: Czekamy na cenę emisyjną Autor: ~Robert [188.122.6.*]
    Myślisz ze emisja bedzie po tyle ?? Nie naganiam bo mi to by było bardzo na rękę ale z reguły takie spółki dawaja cenę emisyjna nominalna czyli w tym wypadku 10 gr. Ale cóż pozyjemy zobaczymy :) obyś miał racje
  • Sam czekasz Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    imakler, każdy Twój wpis to kolejny gwóźdź do Twojej trumny kompromitacji. To nic, że jesteś tu "anonimowy", zrozum jednak, że fizycznie jesteś realną osobą, której palce klepią te wierutne bzdury. Emisji nikt nie obejmie, podobnie jak nie powiodła się ostatnia emisja obligacji ( zakładam, że tak było bo spółka na ten temat nabrała wody w usta i nie tylko - termin zapisów był przedłużony najprawdopodobniej z braku zainteresowania tym szmelcem )

Akcje mogą puścić kuzynom za free i ci zakitują was do grosza ( zerknij w arkusz zleceń rynku NewConnect i zobacz, ile już jest takich padluchów po grosiku ). NA TYM POLEGA CAŁY TEN BIZNES: segregator w którym mieści się spółka i jej działalność, wynajęte pomieszczenie biurowe na piętrze budynku, emisja i na giełdę :) Po pewnym czasie aut z rynku z waszymi pieniędzmi.
    Nie czytasz w kolejnych raportach, że Biomax ( sik ) się zwija i to coraz prędzej ? A ty naiwnie tłumaczysz to kolejnymi inwestycjami.
    Tyle mojego odwołania się do Twojego rozsądku, skorzystasz - dobrze, nie skorzystasz: będziesz wspominany jak skompromitowana lilka :)
  • Re: Sam czekasz Autor: ~Robert [188.122.6.*]
    Cos mogą pokombinować z ta emisja teraz maja kasę ze sprzedaży 3mln akcji. Moze to miało na celu podniesienie kursu i kronos capital ( pan Wojciech Samp) bedzie obejmował emisje po 34 gr podbijając kurs a potem ładując akcje w rynek.
  • Lepiej bym tego nie ujął 12345 Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    A pozostałe spółki z "grupy kapitałowej" leżą w segregatorach obok na tej samej półce, więcej miejsca nie potrzebują. Taka jest tu skala działalności.
  • nowe "lilki", witamy 10 groszy Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    a chętnych na ubranka brak. I prawidłowo, czas kończyć zabawę. Możecie pisać w samych superlatywach ale to nic nie zmieni.
  • Re: nowe "lilki", witamy 10 groszy Autor: ~JeRo131 [213.227.99.*]
    ostatnio pisałeś, że jak się się ustawią po stronie Kupna to się im nasypie. Mamy pół miliona po stronie kupujących, zobaczymy co zrobi główny akcjonariat ;-))
  • Re: nowe "lilki", witamy 10 groszy Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Tak, ale wtedy poziom wyczekiwania na leszcza był na 11 groszach a teraz jest już na 10. Poczeka na więcej chętnych i zrobi to co zawsze.
  • Re: nowe "lilki", witamy 10 groszy Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    "główny akcjonariat" też boleje nad tym, że ostatni ożenek szmelcu poszedł w obecnym przedziale a nie po 30 groszy :)
    Dno coraz bliżej to czekać trzeba dzień , dwa może dłużej bo w tym przedziale każdy grosz robi dużą róznicę. Jak się nie uda drożej, trzeba będzie żenić szmelc po ile się da. Sam się przekonasz. Do nastepnego raportu i kolejnych dwóch baniek w plecy będzie pozamiatane.
  • Re: nowe "lilki", witamy 10 groszy Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Najzdrowiej byłoby zdjąć wszystkie zlecenia kupna i zostawić arkusz zleceń pusty po lewej. Niestety, zawsze ktoś chce kupić licząc na zysk - takie każdego prawo. Tymczasem układ arkusza bez zleceń kupna odcinałby każdego szulera od łatwej kasy i dojenia rynku...i tak z 6-8 miesięcy albo dłużej, bolesne prawda?
  • Re: nowe "lilki", witamy 10 groszy Autor: ~JeRo131 [213.227.99.*]
    i tutaj się z Tobą nie zgodzę, chętni się znajdą szybciej niż myślisz. Bilans dla mnie jest ok, brak przesłanek do wywalania po tej cenie. Główny to wie, jak dla mnie typowe zaniżenie...następny raport pokaże, czy należności krótkoterminowe spłyną i jak będzie kształtować się sprzedaż w najlepszym dla kosmetyków ochronnych okresie..głupotą jest oddawać na tych poziomach, gdzie wycena jest dużo wyższa. Pozdrawiam
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.