• wstyd ! Autor: ~piasek [164.126.227.*]
    Raport w większości "kopiuj, wklej" z poprzednich, ta sama śpiewka. Żenada!
    Coraz mniejsze przychody, coraz większe koszty - to musi być jakiś mega tajny projekt inwestycyjny.
    Takie twory już dawno powinny być wywalone z GPW ! Służą wyłącznie do dojenia kasy.
  • No jasne że tak Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    Niedowiarkowie już wiedzą czemu fundusz krzak wywalał i czy nie pojechał za bardzo po zabezpieczeniu akcji pod obligacje do czego był zobowiązany?
  • Re: No jasne że tak Autor: ~ssss [78.11.29.*]
    Wstyd Panowie, siedzicie na gpw a raportów nie umiecie czytać. Proszę zacząć naukę od analizowania sprawozdań finansowych.
  • Re: No jasne że tak Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    Wszyscy rozumieją tylko nie ty
  • Re: No jasne że tak Autor: ~JeRo131 [89.76.48.*]
    szkoda dyskusji ;) dla niektórych najważniejsze pozycje w raporcie to przychody, koszty, zysk i strata. Jak nie ma milionowego zysku to już jest bee... ;-) dla mnie najważniejsze jest zadłużenie, którego tutaj nie ma... to taka mała podpowiedź. Radziłbym zacząć od analizy finansowej, a później brać się za inwestowanie na giełdzie. Pozdrawiam
  • Re: No jasne że tak Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    oczywiście że jest bee bo jest milionowa ale strata a nie zysk. Na osiągnięcie zysków mieli a lata a teraz to już wykańczalnia. Naganiacze nie mają teraz łatwego zadania, lilka zniknęła bezpowrotnie a nowe nicki nie mają już argumentów za. A ty nie jesteś przypadkiem z zarządu?
  • Re: No jasne że tak Autor: ~Ptasiek [94.40.96.*]
    Dnia 2015-11-16 o godz. 22:55 ~ssss napisał(a):
    > Wstyd Panowie, siedzicie na gpw a raportów nie umiecie czytać. Proszę zacząć naukę od analizowania sprawozdań finansowych.

a co tu analizować?
    to nie leżało nawet obok sprawozdania finansowego
  • Re: No jasne że tak Autor: ~ssss [78.11.29.*]
    A nie będę wam odpowiadał, napisałem co uważam. Każdy podejmuje decyzje za siebie.
  • Re: No jasne że tak Autor: ~xxx [178.235.242.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/BIOMAX-S-A-Informacja-o-zbyciu-akcji-przez-wiekszosciowego-akcjonariusza-7286035.html

ja coś czuję że jeszcze wywala ...
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.