Czy tutaj działa jeszcze Pan Kółko , ciekawe co dzisiaj by napisał po obniżce kapitału akcyjnego spółki. Ludzie ostrzegałem, bo tylko na chwilę posłuchałem jakiegoś trolla na SB i kupiłem potem szybko sprzedałem .No, ale każdy może wierzyć w ten projekt z cudownym urządzeniem, w dotacje które nie wpłyną itd. Spółka dalej nikogo nie zatrudnia.
Mówiłem ze to wydmucha, a zaraz mnie zgnoi taki jeden z Wrocławia - niejaki krucik, że to nie prawda, i wbrew raportom, wbrew ostatnim działaniom (np zmniejszenie kapitału) spólka da zarobić. Taa da zarobić...Mia być hitem 2015 roku. Przypaominam ze rok temu akcje tego smiecia stały po 5 zł
Ja pisałem już o tym śmieciu latem tego roku, ale mój "ulubieniec" z Wrocka .... swoje :)) Jutro też zapewne skrobnie, że spółka da zaaaaarobić, że to papier dla cierpliwych hehehe.
Czy ty na pewno włożyłbyś tutaj swoją gotówkę żeby wyciągnąć spółkę z dołka? Przecież to nie obecni akcjonariusze zawinili tylko poprzedni, oraz to jak działała spółka, otoczenie i rynek.
Więc nowy inwestor też nie będzie tutaj sypał złotem tylko prawnie i kapitałowo wyczyści spółkę po to jest obniżenie kapitały, po to są dodruki
AOS miał być hitem 2015? Dobre dobre :) Nie przypominam sobie tego, a jak dobrze mnie znacie, siedzę tutaj od bardzo długiego czasu. Dla wcześniejszych mądrali - spółka nie zapowiadała, że w 2015 roku wszystko zrobią na tip top i zawojują giełdę swoim urządzeniem. Podkreślali, że projekt zajmie im dobrych parę lat, a wy palicie się jak diabli...
Narazie wartość spółki to dwa długopisy jeden zszywacz i drukarka akcji z demobilu która się właśnie zacięła... jak wymienia skład nieudaczników jak większościowym nie będzie wydmucha z USaa i zaczną zarabiać na swoim cudzie techniki to wtedy tu zajrzyj... i może przekaz im swoje pieniądze póki co OMIJAJ
Wszystko przez brak informacji ze spółki na temat zszywacza ... pewnie został przekazany kosztem wzajemnych potrąceń ... ale coś jest na rzeczy czyżby zszywacz wrócił? na dniach pewnie się przekonamy po komunikatach ze spółki ... z raportów wynika że stanowi on znaczące aktywa. Tylko tu bym się nie zapalał jeszcze bo ilość zszywek może być już mniejsza więc lepiej poczekać z dużymi ruchami na jakieś pewne informacje narazie to czysta spekulacja. :-)