III kw rzeczywiście rewelka tylko zastanawia mnie brak reakcji na kursie.
Jaki jest tego powód ?
Normalnie to już na open po raporcie kurs powinien wisieć na widłach. Mimo wszystko liczę że prędzej czy pózniej odpali, co ma wisieć nie utonie. I tego siem trzymam.
W całym 2015 r oczekuję ponad 20 mln zł zysku netto.
Wyniki OK, viatron daje rade, prezes podkręcił jakimś ekstra info i cisza, to samo z Budopolem, jestem tu juz 8 rok i juz widzialem kilka dziwnych ruchów wiec nic mnie juz nie zdziwi, kiedyś był watek cala prawda o herkulesie i niestety wszystko co bylo tam napisane bylo "prawda" watek zniknal mam nadzieje ze to na nowe otwarcie .... pozdrawiam
Bujamy się na falach zgodnie z szerokim rynkiem i ADHD wyrzuca walory :-). Ster na północ na łajbie Herkulesa, ale na to jeszcze trzeba trochę poczekać, niech szeroki rynek przestanie szaleć, bo patrząc na to co wyprawia, to mam wrażenie, że zwariował ze strachu :-)) Dobrze, niech pokichają jeszcze trochę w portki i pospuszczają walorki, tylko czekam na to ha, ha, ha.
Jakiś osiołek jest zaprogramowany żeby sprzedać pewną ilość i nie zważa na cenę. Zresztą trwa to już parę sesji. Przypomnę że onegdaj mieliśmy tu nieudacznika o nazwiku Mieszkało co oddał kupę akcji za bezcen.
Przy obrotach niczym na straganie warzywnym odpowiedź jest jedna: jakimś planktonom (bo to nawet nie leszcze) puściły zwieracze i strzelili sobie w kolano zleceniami PKC.
Witam, mam nadzieję, że od jutra będzie już tylko lepiej. Wyniki super a kurs od kilku sesji na coraz większym minusie. Dzisiaj na szerokim delikatne odreagowanie a My ???????
Odebrać walor od ADHD po zwyżce i winda apiat na nowo. Komu puszczają nerwy niech oddaje już, bo coś mnie się zdaje, że pobujamy się jeszcze trochę niżej, a wtedy zawał i portki spadły :-)) Ja czekam z aktóweczką na tanie papierki he, he, he.
Na Vistulę ponoć wszedł ING (wpis na forum) i dzisiaj dał rekomednację na 4,0zł, w październiku było reko na nich od Millenium, BOŚ ma Vistulę w top picks, a kurs też jest uwalany i duszony. Do czasu.
Właśnie ciekawe czy ktoś coś wie czy to tylko korekta i kurs zacznie się normalizować. Choć faktycznie te spadki od kilku sesji są zastanawiające /........./