tutaj niezbędny jest prokurator! Po takim raporcie i braku pieniędzy na kontach firmy nie ma mowy o kupnie nowych akcji tutaj potrzebny jest prokurator!
A nie uważasz, że to nie jest miejsce do zadawania takich pytań?!?! Chcesz zapytać to pytaj ale w Katowicach, ul. Bednorza 1. tel.: (32)7982605 tel./fax:(32)7982625 e-mail: office@open.net.pl Kurde, najbardziej wkurzają takie forumowe jęczybuły.
W mojej opini niezależnie czy sie kupi po 1 zł czy po 50 gr jakby przyszło zwracać dofinansowanie, to nie wiem czy się sprzeda po tym po 5 groszy. A chowanie głowy w piasek, brak info, wcześniejsze kreacje finansowe z Edu, liczne zapwenienia (w tym ze nie będzie emisji akcji - strategia), liczne wielce rozwojowe umowy z Uczelniami i firmami... A efekt widoczny po prostu w stanie wielkości gotówki.
zobacz zadłużenie, zobacz ile dostali dotacji, sprawdź ile zrobili z inwestycji realizowanej, ile może być do zwrotu ( pytanie czy "może" to dobre słowo), odejmij to od kwoty gotówki posiadanej przez OPEN. Mi wychodzi ponizej 1 gr, ale tobie moze wiecej.