• Hawe 37 gr wiatr napisał, że to już KONIEC, a tu sruuu 270 % do gory : ) Autor: ~AT-kolorowego-wiatra [89.228.70.*]
    Hawe 37 gr kolorowy-wiatr vel kamerdyner-profersora vel CK napisał, że to już koniec, a tu zaraz po tym sruuu ponad 270 % do góry, a on zniknął i NICK zmienił : )
    Jakież to AT mistrzu zataiło przed tobą tak potężne odbicie? Gdzie ty ten koniec wyczytałeś?
    To farsa i totalna kompromitacja. Czy to nie dociera do ciebie? Owszem coś dociera bo właśnie śmiech i kpiny którym cię na Hawe zasłużenie uraczyli spowodowały, że znikłeś i nick na kolorowy-wiatr zmieniłeś.

czy teraz wierzycie ? 
    Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2015-09-07 10:02
    To koniec.......................................
    Formacja zdechłego kota dobiegła końca.
    Czytałem wasze wypowiedzi podczas weekendu. Nadzieja i pewność co do wzrostu Hawe tryskała wam uszami.
    Jest mi przykro z powodu tego co się stało i żałuje, że pomimo dwukrotnych ostrzeżeń z mojej strony, wielu z was nie sprzedało w porę tych akcji.
    Kamerdyner Profesora
    Najlepszy analityk techniczny na forum Bankiera
  • Hawe 36 gr wiatr napisał, że to już KONIEC, a tu sruuu 270 % do gory : ) Autor: ~AT-kolorowego-wiatra [89.228.70.*]
    Opublikowano przy cenie 0,36 - 0,37 i 0,38 gr.
    kolorowy-wiatr czy teraz wierzysz, że jesteś najgorszym analitykiem na forum bankiera. Choć analitykiem to jest zbyt dużo powiedziane. ty jesteś bajkopisarzem konstruującym rzeczywistość zastępczą : ).
    .
    .

czy teraz wierzycie ? Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2015-09-07 09:22
    Czy teraz wierzycie, mnie Kamerdynerowi Profesora, że skoro wam napisałem finito, koniec, to jest koniec !
    Wszystkie te wasze brednie wypisywane podczas weekendu, nadzieje, prognozy i wyliczenia, są funta kłaków warte.
    Kot zdechł, to padlina i już po kocie a razem z nim po tych wszystkich, co pomimo moich ostrzeżeń, trzymali te akcje jak małpa banana.

https://www.bankier.pl/forum/temat_czy-teraz-wierzycie,18222337.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_czy-teraz-wierzycie,18222895.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_co-jest-grane-moje-wpisy-tnie-moderator,18223051.html
  • Re: Hawe 37 gr wiatr napisał, że to już KONIEC Autor: ~araven [194.242.62.*]
    Okazałeś się mądrzejszy i zarobiłeś? Czy tylko pianę bijesz, że znów straciłeś?
    A co znaczy AT? 
    anty talent? Jeśli tak to się zgadza.
    analityczny tuman? tu też się zgodzę...
    gdzie są chłopcze twoje analizy, zabłyśnij czymś
    Jak nie potrafisz to mam prośbę przymknij się, bo już jesteś nudny i męczący
  • Hawe 37 gr wiatr napisał, że to już KONIEC, a tu sruuu 270 % do gory : Autor: ~antychodzik [78.8.217.*]
    z Wigiem20 też się pomylił , trzy lata temu CK przewidywał poziom 1900 , a tu proszę jest już 1800 z kawałkiem .... on się cały czas myli :)
  • Hawe 37 gr wiatr napisał, że to już KONIEC, a tu sruuu 270 % do gory : Autor: ~slepy-wizjoner [89.228.253.*]
    Ni i gdzie teraz jest ten kolorowy wizjoner? : )
[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.