bardziej sie dziwiłem tymi zyskami wczesniej niz stratą obecnie, dziwiło mnie ze te gadzety larka tak sie sprzedają, a ta nieudolność w scalaniu akcji juz mnie drazni
to jaki maja cel w braku scalenia, bo raczej nie taki aby wyleciec z gieldy jesli chodzi o wyniki to musieli teraz pokazac strate aby ewentualnie za I kw pokazac zysk i przykryc mentalnie realna strate, poza tym akurat trzeci kwartal nie jest najleszy na zakup tego typu sprzetu, strate mogli pokazac bo moze robili zamowienia i zakupy na IV kwartal
No właśnie jedyne co mi przychodzi do głowy to wycofanie z giełdy. Dlaczego? Nie wiem. Drugie to presja na wierzycieli mni premium: http://www.imsig.pl/pozycja/2015/220/17575,MNI_PREMIUM_SP%C3%93%C5%81KA_AKCYJNA Chociaż znając polskie sądy to jeszcze długa droga. W sprawozdaniu za trzeci kwartał opisali tylko sprawy sądowe z należnościami o zobowiązaniach ani słychu, a to by było ciekawsze.
Obecnie wróciliśmy już oczywiście do starej nędzy. Ależ zbieg okoliczności :-) :-) :-) Byłbym bardzo zadowolony, gdyby firmy powiązane kiedyś z tym facetem i cała jego działalność zostały poddane dokładnej kontroli.