Przychody i koszty generują głównie w deweloperce. Zyski są przewidziane po zakończeniu inwestycji w tym roku. Ciekawe co o tym wszystkim sądzić? https://www.bankier.pl/static/att/ebi/2015-11/0000075402_20151114_135840_0000087204.pdf
Jest pewne, że po zakończeniu inwestycji zyski będą nieporównywalne i wysokie a w związku z tym kurs wystrzeli. Wystarczy sobie popatrzeć na kursy innych firm deweloperskich. Warto kupić teraz akcje by sporo w krótkim czasie zarobić.
Ale dobre wyniki !!! W poniedziałek kolejka na zakupy. Chyba min. po 2 gr cos się może kupi. A może wystawią tylko po 3 gr. Powodzenia - ja nakupiłam po 1 gr za 10 tys. zł.
No to pewnie ode mnie po 2gr dzisiaj kupiłaś, gratuluję, aczkolwiek zerknę wieczorem dopiero, czy to moje poszły. Zabawne - kupiłem po groszu ze 3 miesiące temu i cały czas leżała ta sprzedaż po 2gr WDA na stanie. Liczyłem co prawda na to, że parę razy posprzedaję po 2 i odkupię po 1 ale wyszło jak zwykle nieco inaczej. Spróbuję odkupić, jak to moje poszły, z grosza jestem pewien zysku na DENTAMED. Ale jak znowu się uda, to kupię 2 razy więcej już. Będę miliionerem, to tylko kwestia czasu ;)
Masz rację. Dzięki za linka, bo nie wiedziałem gdzie szukać komunikatu o wynikach. Poczytałem i czuję się naumiany. Trzeba się wybrać na drobne zakupy.........................