Staram sie BAX moze powiem tak cos juz tam widze ale mam jeszcze pytania co do teori... np w jakims tam poscie napisales ostatnio komus do eurchf ze jest wyjscie nad 50 fibo wytlumacz mi tylko co musi byc potwierdzeniem zeby cel sie zrobil 76 jak pisales utrzymanie nad czy cos jeszcze ?? Aha i jeszcze cos dajmy ze wibili nam 746... wyszli nad kolejna S mozna probowac w okolicach 10785... bo tam wypada fibo 23 zfalki ktora poszla od 980.. do szczytu wejscie /wyjscie nad ten poziom daje nam powrot do wzrostów ... dajmy ze wybili to kolejnym poziomem ktora ja widze na probe s to 10820==47 a kolejny obrona moze byc dopiero 10,930 ... Odpsiz mi prosze na to co ci odpisałem bo naprawde ja chce sie naumiec jak najwiecej zeby w przyszlym roku wrocic do gry
to ze wyszli to wiadomo musza potwierdzic ale ske stawiac tez mozna z krotkim sl bo wiadomo ze jak zawroca to zarobisz i trzeba przy okazji zawsze patrzec na eur/dol co moze pojsc do ilu dlatego zawsze ci pisalem nauczyc to trzeba sie grac edkiem bo reszta to idzie tak jak idzie eur/dol rzadko sa przeklamania dlatego sl koniecznie poki nie poczujesz sie pewniej
i wogole na kazdej pozycji patrz procentowy spadek bo to smieszne alke przewaznie graja procentami przede wszystkim czyli do 1proc do 2 do 2,5 do 3 i potem korekta
mi wychodzi na 783 ale ok wykres wykresowi jakos nie rowny o te pra pip jak stawiasz stopa 20 pip wyzej to bez roznicy w sumie no to wyszli teraz zobaczymy co zrobia
To patrzac na te procenty powinni mała korekcinke strzelic w doł i poprawic zreszta dax mi wyglada i tak wzrostowo 398 nawet nie ruszili zatrzymali ie na ostatnim waznym szczycie ... to raz z dwa nie wykonczyli jeszcze wedlug mnie tyvh wzrostów wez jak mozesz zobacz sobie moj wykres 4 h
pisalem ci ostatnio jada w dol a podbicia to tylko po to by wystraszyc nie ma powodow by rosli bo sp500 tez w sumie w dol spoglada zeszli do 490 chyba w nocy czyli podbili sporo teraz beda sie kolysac i zjada pod zle info dalej a 300 pip odbicie to 790 tu juz mocno mozna skowac
Tak rysowałes widzialem.. zreszta co nie wrzucac patrze i analizuje i starm sie zrizumiec jak Ty myślisz !! ale moze bede lepszy kiedyś od Ciebie hehe moj cel:P ciezki ale moze realny heh no 300 pip to duzo tym bardziej ze to nie jakis wazny opor czy wsparcie bo jak zazwyczaj wazne puszczaja to ida bez opamietania po 1 tys pkt a nawet czasem 1.5 w tydzien. Moje gratki rob leszcza i niech daja Ci ile wlezie !!!!