Witam Mam pytanie co zrobic z akcjami po upadku, (wycofaniu), zeby pozbyc sie tego z biura maklerskiego. Co się dzieje bo jestem zielony w tym temacie? Mam niewiele bo 5tys. ale chce zrobić porządek z tym.
Dokładnie wykluczenie to nie koniec, spółka znika jedynie z obiegu publicznego, prawa akcjonariuszy pozostają takie same.
Poniżej cytat z innej spółki która była zagrożona wykluczeniem z obrotu - COLOMEDICA S.A.
bankier.pl/forum/post/18757293
"wykluczenie z obrotu nie zamyka Spółce powrotu na rynek NewConnect. Wykluczenie akcji z alternatywnego obrotu nie uniemożliwia, a nawet w żadnym stopniu nie utrudnia, przeprowadzenia procesu sanacyjnego"
Ja czekam nadal na odpowiedź Zarządu GPW w sprawie złożonego wniosku o odroczenie termini wykluczenia
autorowi chodziło chyba? o to czy w Biurze Maklerskim trzeba odebrać jakiś Qit - potwierdzenie posiadania tego 'waloru' i ewentualnego zarejestrowania go w Zarządzie ww. "waloru"
ps. często się zdarza na N C , że po 'plecach' upadających śmieci (z Nju Śmieć) na ich miejsce wchodzą inne (podobne w działaniu) przekręty i pod nową nazwą (Zarządem) bujają się i emitują nowe emisje makulatury ... np. w miejsce dawnej VICTORII mamy teraz 01 CYBATON, a dawna GPF CAUSA to teraz ECERAMICS ... itd, itp.
Dnia 2015-11-16 o godz. 18:19 ~Aron napisał(a): > Nastąpił koniec NGS.
koniec eeee tam ciekawe ile "żyć" ma ten NGS ??? w typowych strzelankach jest ich co najmniej kilka .... a może p. prezio t. majka wierzy w reinkarnację ???
Dnia 2015-11-16 o godz. 18:39 ~BLOND napisał(a): > Dnia 2015-11-16 o godz. 18:19 ~Aron napisał(a): > > Nastąpił koniec NGS. > > koniec eeee tam ciekawe ile "żyć" ma ten NGS ??? > w typowych strzelankach jest ich co najmniej kilka .... > a może p. prezio t. majka wierzy w reinkarnację ??? > > HUHUHAHAaaAHAhahhhhaaaaa >
Koniec na giełdzie, akcje warte 0zł i już ich nikomu się nie sprzeda.