• fakty bardzo ciekawe Autor: ~ico [37.152.18.*]
    Wpiszcie fraze opennet do przegladarki. Czy wam tez
    wyskakuje reklama ze to dluznik na stronie kaczmarski???

gdzie jest info o spłacie rat obligacji??
    gdzie o przedłużeniu terminu realizacji??
    czy mozna się do firmy w ogóle dodzwonic???

Te akcje dla mnie nie są warte nawet 10 groszy.
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~inwestor [178.235.14.*]
    może zamiast akcji kupimy ich długi :)
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~ico [37.152.18.*]
    radze nie tykac powyzej 10 groszy.
    teraz kurs jest taki ze mozna uratowc troche grosza, ale jak walnie to co uratujesz??
    To tylko moje domysly i spostrzezenia.
    Mistrzowie ciekawych operacji, Edukatix kupiony za 7 mln z emisji, za firme zalozona
    niedlugo wczesniej (byl ten sam adres??!!) Potem odpis straty 6 mln potem sprzedaz Edu za 5 mln,
    moze zeby bylo w papierach na dotacje, kto wie o co w tym chodzi.
    Jak by byly te pieniadze na koncie 5 mln to moze by starczylo na inwestycje.
    Moze kasy na inwestycje i wklad wlasny na dotacje po prostu nie bylo???
    Moze ktos pomoze to wyjasnic?
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~Rosomak [109.197.168.*]
    zadzoń do kilku ludzi z tych wiosek co "robią" dotacje i wszystko będzie jasne :))
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~878 [92.40.248.*]
    Nie dramatyzujmy .zobaczymy do kogo pojdzie emisja/cale szczescie ze nie rzucą tego na rynek/dokoncza inwestycje i bedzie dobrze.ciekawe po ile te akcje bo przeciez 5mln to chyba im braknie.
    Zobaczymy
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~XXXXXXXX [89.228.119.*]
    a ja jakoś nie widzę żeby główni akcjonariusze pozbywali się akcji spadki są zawsze na małym wolumenie animator robi krecią robotę gdyby chcieli wam upchać akcje to dawno tu by było powyżej 10 zł jak nie lepiej każdy ma swój rozum i nikt normalny nie sugeruje się wpisami na forum
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~Mały [91.216.213.*]
    Pieniędzy nie ma,
    dodzwonić sie nie da,
    długi dlugi długi
    Nie dramatyzujmy. Paniki nie ma.
    Dopiero może być.

Nawet gdyby zebrali 20 mln z emisji (tylko jak ogólnie na takim rynku, gdzie OFE do odstrzalu, zagranica sie wycofuje, lepsze firmy nie dostaja kasy z emisji) to przy zadaniu zwrotu datacji...... A przedłuzenia terminu jakos nie widac bo go chyba po prostu nie ma, wiec co jest?? Tu są tylko dwie możliwości.
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~Optymista [178.37.133.*]
    Niby wyskakuje, ale po kliknięciu na link nic się nie pojawia. Jakoś podskórnie myślę, ze będzie dobrze...
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~bb [46.253.209.*]
    głupiego 1000 nie można było kopić taki dramat
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~akcjonariusz [95.174.33.*]
    mialem ochote milczec
    nie ukrywam, ze od kilku lat liczyłem na to , że akcje wejda na giełdę
    ale jak zwykle prezesunio Kumala oszukał mnie i innych akcjonariuszy
    co z tego, że mam akcje ale mogę je sobie wsadzic...
    już kilkakrotnie były obiecanki ze wszysko bedzie w obrocie giełdowym
    i co i nic - dalej kłamstwa

dopoki ten facet bedzie w zarzadzie to zapomnijcie o czymkolwiek
    lepiej jak ktos ma możliwości to sprawdzcie ile już wydoił z tej firmy i ma na prywatnym koncie
    zatrudnił w radzie jak i w firmie całą rodzinę - kto mu podskoczy
    co co coś mogli zrobicc zostali zwolnieni

ktoś zadał pytanie "skoro są umowy gdzie są przychody"
    umowa umową ale nie ma usługi - kto z was zapłaci za coś czego nie ma

przepraszam za emocje
    ale ma akcje od kilkunastu lat i szlag mnie trafia jak z firmy ktos sobie zrobil prywatny folwark

pozdrawiam
    A

• Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~kloent [109.241.58.*]
    emisja ogromna. Kto to kupi? slepy? Albo cos grubego sie szykuje. Dobrze zrozumialem cena nominalna 1 zł ale to znaczy, ze wiecej nie moze byc?
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~dżordż [83.13.238.*]
    ludzie, cena nominalna to nie to samo co cena emisyjna
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~Matny [70.199.75.*]
    Powiem tak
    Podoba mi sie zmniejszenie
    Liczby emisji Ci raczej wrozy
    Wyzszej ceny emisyjnej niz pewno zakladano
    Wydaje mi sie ze oferent ma juz kupca
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~analising [94.251.132.*]
    owszem cena nominalna to nie to samo co emisyjna , ale cena emisyjna może równać się (lub być większa) cenie nominalnej.
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~878 [188.29.165.*]
    Ale nawet gdyby bylo po 1zl to wychodzi 5 baniek a chyba chca wiecej.i jak podali emisja idzie w prywatne rece to juz wszystko dogadane.dobrze mathny pisze ze zmniejszyli emisje o polowe.to chyba lepiej
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~ico [5.172.239.*]
    To wszystko to sami wiecie co... jak by byla jakas kasa prawdziwa to juz by sie pojawila w obligacjach. Leiej miec obligacje bo sa pierwsze w kolejnosi do roszczen w przypadku upadku firmy. Kasa by sie pojawila bo potrzebna jak choremu na gangrene antybiotyk. Nie ma to smierc.
    Trzeba czekac az nie przedl za
    erminu i 18 mln do zwrotu?? firma juz nie ma tych pieniedzy pytanie kto na tym zarobil bo chyba nie wy. Dalej tez tak bedzie. Jesli bedzie cos dalej poza robieniem zaslony dymnej
    Czym bylo kupno Edukatix za 7 banirk jak nie wyprowadzeniem tej kwoty z firmy? Ktos kto to tak dziala ma to we krwi. Gdzie dotacje?? Oczyeisciecwszystko to tylko moje prywatne opinie i nie kierujcie sie tym przy podejmowaniu decyzji
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~forma [178.212.155.*]
    Skąd Wy się bierzecie, dlaczego nic nie pisaliście rok pół roku czy nawet miesiąc temu. Jestem tutaj ponad trzy lata i takiej nagonki nie widziałem a przerabiałem 3,8 potem spadek na 0,70 i dalej prawie 4 zł .Nie twierdzę że jest wspaniale ale jak już kiedyś pisałem na razie wszyscy grają do jednej bramki i mają w tym cel a jak będzie to się zobaczy. Żaden z większych inwestorów nie pozbył się akcji ciekawe dlaczego ,a spadki są na bardzo małych obrotach, jeżeli chcieli by zatrzymać spadki to animator bez większego problemu by je zatrzymał. Teraz najważniejsza jest emisja do kogo i za ile trafi , a tak nawiasem znam szefa firmy która u mnie zakładała światłowód i z tego co wiem przedłużyli im do końca listopada a czy się wyrobią to też do końca nie wiadomo ,co prawda  mnie działa dobrze .Reasumując wasza nagonka coraz bardziej mnie upewnia w przekonaniu że tutaj będzie coś wielkiegoJ
    A masz ten internet z ope?gdzie to jest.?ile placisz? Jesli mozesz?
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~forma [31.61.136.*]
    Internet mam z innej firmy chciałem pokazać że inne firmy też mają problemy z dotrzymaniem terminów l nie ma na nie takiej nagonki jak tutaj
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~878 [94.197.120.*]
    No to chyba tej kasy nie przejedli .musieli chyba wydac na swiatlowody i inny sprzet.trzeba przecie z czegos zbudowac siec.kasa nie mogla tak po prostu zniknac bo to kryminal jest.
    Ico tak szczerze,dlaczego poswiecasz swoj cenny czas na spolke ktora wg. Ciebie nie jest warta nawet 10gr?
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~hej [77.252.104.*]
    jak to dlaczego chce jak najtaniej kupić akcje !!! bo na pewno nie z dobrego serca !!!
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~ico [37.152.19.*]
    Wkurzony jestem na kretactwo. Ale robta nak uwazacie. Na Petrolu pokazali jak mozna emisje robic ponizej wartosci kksięgowej. Moim zdaniem jest pare możliwości
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~ico [37.152.19.*]
    A poza tym co sie dzieje w firmie do ktorej tygodniami nie mozna sie dodzwonic. Firmie telekomunikacyjnej....
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~maro [81.164.221.*]
    Ico chyba jestes takim burakiem że nie umiesz poprawnie wykręcić numeru, w firmie zawsze odpowiadali na telefony, ostatnio dzowniłem tydzień temu podając sie na przyszłęgo klienta, powiedzieli że pod koniec listopada będą oddane inwestycje.
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~ico [5.172.233.*]
    To moze zapytaj dlaczego nie ma infa o przedłużeniu terminu. Dobrze wiedzą. Lawina rośnie
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~onaion [176.115.86.*]
    Parsknę śmiechem :) Nawet nie zaczeli :)
    Dzonilem dzis do hotelu w Milowce z pytaniem na temat opinii o Open. Jest taka ze to sciema i ze zrobili nagonke na umowy zeby wyciagnac dotacje
    Pytajcie sami ludzi w tych miejscowościach
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~abonent [83.22.70.*]
    NIEMOŻLIWE!!!!!! a jak jakiś czas temu pisałem że w Milówce nic się nie dzieje i mam umowę a nie mam żadnego internetu i kontaktu z firmą nie ma to zrobiliście ze mnie naganiacza i kłamcę. Dobrze wam tak ślepcy, nikogo nie słuchacie to macie co żeście chcieli. Czyli nic. Ja już zrezygnowałem z mojej "umowy" więc nic nie stracę a wy możecie sobie wsadzić swoje akcje. Żenujący jest poziom tej debaty o opennecie bo to wielkie oszustwo według mnie
    czyli emisja za obligacje jaby wstecz, za pieniądze, które już są wydane. tak to rozumiem.
    Jak zawsze pozorne zasłony dymne i oświadczenia, jak zawsze na pewno się spełnią
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~XXXXXXXX [89.228.119.*]
    człowieku przestan się produkować twoje naganianie już nie ma sensu
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~ico [94.254.198.*]
    Powodzenia
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~acer [83.22.70.*]
    otóż to i to jest sedno tego przekrętu. żadnych środków w openie nikt nie zobaczy, kolejne akcje obligacje przejmowania oświadczenia i nic z tego nie wynika. Ani złotówka się nie pojawi. Kumala Was robi w bambuko kolejny raz do spółki z doradcą Korczykiem. Przekonacie się ale wtedy już będzie po herbacie niestety.
  • Re: fakty bardzo ciekawe Autor: ~Turek [91.222.57.*]
    ja chce upadku tej firmy...wtedy podbija cena za akcje do 5zł i wywala 5 mil akcji w rynek..hehehehehe
  • Buduje się przez przejęcia obecnie. Tak jak Vectra. Autor: ~Provider [109.241.58.*]
    Inaczej na ma rozwoju. Piardzik typu opennet sam nie da rady. Konsolidacja rynku trwa, gracze są za silni.

Tak i to wszystko po to aby wyzbyć się akcji. Ktoś za obligacje weźmie akcje i wszystko padnie. Ci co biorą akcje za obligacje nie wiedzą o niczym, wiec ani mrumru.

Polak to takie stworzenie, że jak inny polak zarobi to już teorie kosmiczne wymyślają...
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.