• PATENTUS-1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu sru poniżej 1 zł i AMNEZJA Autor: ~AT-kolorowego-wiatra [81.190.138.*]
    Można analizować lepiej, gorzej, błędnie lub bezbłędnie, ale co powiedzieć o ,,analityku" który analizuje spółkę Patentus (twierdzi, że teraz pokaże klasę), a po kilku dniach oświadcza, że nigdy nie robił analizy Patentusa i NAWET NIE WIE co to takiego jest ten Patentus - hahahaha
    Pomijam tu fakt, że analiza była jak zwykle totalną KOMPROMITACJĄ : )
    Poniższe posty napisał jako zalogowany.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dobrze-ze-ty-rozumiesz-buhaha-ck-alleluja-i-do-tworek-mistrzu,15567925.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_klamstwo,16695259.html
  • Re: PATENTUS-1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu sru poniżej 1 zł i AMNEZJA Autor: ~tańczący-z-wilkami [81.190.138.*]
    A najciekawszym jest, że jak zmieni nick to twierdzi, że już jest kimś innym - hahaha
    kolorowy-wiatr - jak się nazwiesz Napoleonem to, to co napisał kolorwy-wiatr też już się nie będzie liczyło - hahahaha
    Ciekawy sposób myślenia. Typowy dla pensjonariuszy z Tworek : )
    Zobaczcie link poniżej - sam o sobie pisze - w kilku osobach - hahaha

Analiza mojego mistrza Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2015-09-29 11:23

https://www.bankier.pl/forum/temat_analiza-mojego-mistrza,18413663.html
  • Re: PATENTUS-1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu sru poniżej 1 zł i AMNEZJA Autor: ~Araven [194.242.62.*]
    O co chodzi z tym patentusem, to nazwa leku, który bierzesz?... stąd te urojenia?
    Przeanalizowałem to co pokazujesz i wychodzi, że jesteś KŁAMCA, i cienki detektyw.
    Oświecę cię, że nick z tyldą oznacza brak konta, a więc nie mógł pisać jako zalogowany.
    Napiszesz coś jeszcze żebym mógł się pośmiać ?
  • Re: PATENTUS-1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu sru poniżej 1 zł i AMNEZJA Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.252.*]
    Jak nie mógł pisać jako zalogowany? Przecież wystarczy wejść w link i jest jego nick POGRUBIONY!!!
    Zaloguj się Araven to sam zobaczysz jak to wygląda : )

Zresztą wystarczy przeczytać jego kolejne post w podanych linkach o tym samy IP i nicku.

Ale dla mnie się wydaje, że to kolorowy-wiatr dorwał się do jakiegoś komputera i Aravena udaje - hahaha
  • Re: PATENTUS-1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu sru poniżej 1 zł i AMNEZJA Autor: ~wejdź-w-link [89.228.252.*]
    Wystarczy przeczytać jego kolejne posty w podanych linkach o tym samy IP i nicku.

Wystarczy przeczytać jego kolejne posty w podanych linkach o tym samy IP i nicku.

..................................................................................................................................
    Napisałem ci trzy razy to może zrozumiesz kolorowy wietrze udający Aravena : ).
    Myślisz, że wystarczy klamstwo napisać i przejdzie bo ludziom się nie będzie chciał wchodzić w link.
    Nie wykręcisz się z tej AMNEZJI : )
  • Re: PATENTUS-1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu sru poniżej 1 zł i AMNEZJA Autor: ~pytający [89.228.253.*]
    I gdzie jest teraz ten kolorowy? A może nick zmienił?
    Bo chyba nie wylądował w szpitalu w Tworkach tak jak ostatnio?
[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.