Zarząd B2BPartner S.A. z siedzibą w Warszawie ("Emitent", "Spółka") informuje, iż wpłynęły do Spółki oryginały umów podpisanych przez Emitenta oraz Raiffeisen Bank Polska S.A. z siedzibą w Warszawie. Emitent zawarł z Raiffeisen Bank Polska S.A. następujące umowy: 1. Umowę nr CRD/44233/15 o odnawialny kredyt w rachunku bieżącym na finansowanie bieżącej działalności gospodarczej na kwotę 600.000,00 zł. Kredyt został udzielony na okres do dnia 21 kwietnia 2017 roku. Oprocentowanie kredytu wynosi WIBOR 1M plus marża Banku w stosunku rocznym. Pozostałe warunki umowy kredytu nie odbiegają od powszechnie stosowanych dla tego typu umów. Tym samym niniejszą Umową Spółka zastąpiła spłacony w całości odnawialny kredyt w rachunku bieżącym w wysokości 400.000,00 zł udzielony na podstawie Umowy kredytowej CRD/41886/14 z dnia 5 czerwca 2014 roku - o której Emitent informował w raporcie bieżącym nr 8/2014. 2. Aneks nr 3 do Umowy Faktoringowej (Faktoringu niepełnego) nr CRD/F/37836/12 zawartej w dniu 7 sierpnia 2012 roku wraz z późniejszymi zmianami, o której Emitent informował w raporcie bieżącym nr 8/2014. Zgodnie z postanowieniami Aneksu nr 3, Spółka utrzymała kwotę limitu w wartości 500.000,00 złotych z terminem wykorzystania limitu do dnia 22 czerwca 2016 roku, 3. Aneks nr 3 do Umowy finansowania zobowiązań handlowych nr CRD/F/40104/13 zawartej w dniu 30 lipca 2013 roku wraz z późniejszymi zmianami, o której Emitent informował w raporcie bieżącym nr 8/2014. Zgodnie z postanowieniami Aneksu nr 3, Spółka obniżyła kwotę limitu do wartości 800.000,00 złotych z terminem wykorzystania limitu do dnia 21 października 2016 roku.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu „Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect”.
Myślę, że osiągnęliśmy taki niski poziom, że teraz powinniśmy się podnieść. Wyniki są słabe, ale z raportu wynika, że następny kwartał powinien być lepszy. Akcjonariat dosyć stabilny, Free Float nie za duży czyli jakieś 2,5 mln akcji w wolnym obrocie. Martwi mnie tylko ilość zleceń sprzedaży.
a mnie brak chętnych za to kasę, 0,10 to bardzo okazyjna cena, akcje można było bez problemu sprzedawać za 0,14. do teraz. okres świąteczny będą większe dochody a tu się posypało.
Ktoś próbuje kupić za bezcen, bo widzi, że nie ma popytu na akcje. W historii spółki nie widziałam wcześniej tak niskiej ceny... Pytanie, czy jeszcze spadnie, bo na kupnie też nie ma za wiele chętnych. Zarząd powinien zintensyfikować działania i zadbać o inwestorów poprzez publikowanie bieżących informacji. Mam tylko nadzieję, że nie będzie dodatkowych emisji, bo takie działania nie budują zaufania do spółki - to po prostu podnoszenie podaży, która jak widzimy jest marna :/
banki wierzą w b2bpartner i wszytsko zaczyna sie układac jest kasa jest nowy wielki odbiorca (indreams) usług który nawiązał współprace, są pierwsze zlecenia które dorównują kapitalizacji spółki. Obcna cena 16gr niedługo może stac sie historią, czas na kolejne zlecenia bo przecież umowa obejmuje realizacje zamówien cyklicznych a została zawarta na czas nieokreslony. To jest klucz do sukcesów https://www.bankier.pl/wiadomosc/B2BPARTNER-Podpisanie-umowy-z-inDreams-7324240.html to nowe lepsze życie dla b2bpartnr, iq partner nabywał akcje po 1zł i to jest adekwatna cena w obecnej sytuacji. najlepsza spółka na nc niektórzy sie o tym przekonają za jakis czas